Σελίδες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Σημεία... on air

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Ομολογώ ότι είχα αποφασίσει ένα ωραίο no bet στην αποψινή βραδιά αλλά οι ακροατές στο Bet Radio με... έψησαν, έριξαν και τις ιδέες τους και κάτι βγήκε.

* Ασο στο Εσπανιόλ – Μάλαγα. Μια Μάλαγα που απλώς... παρακολουθούσε τη Ρεάλ και δέχθηκε μόνο δύο, αντιθέτως η Θέλτα της έριξε πέντε. Σοβαρή η Εσπανιόλ, δίκαια φαβοριτίζεται.
* Διπλό στο FK Αϊντχόφεν – Ναϊμέγκεν: από τις αξιόλογες ομάδες της β’ κατηγορίας η FK Αϊντχόφεν αλλά όμως η Ναϊμέγκεν και είναι ανώτερη ποιοτικά και έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.
* Ασο στο Ανναν - Ιστ Στέρλινγκ. Η Ανναν έρχεται από δύο σερί νίκες στα επίσημα ματς και δείχνει βελτιωμένη ενώ η Ιστ Στέρλινγκ και δεν έχει νίκη στα τελευταία δύο και δέχθηκε γκολ και στα πέντε φετινά εκτός έδρας.
* Να πάει... παράταση το Αρσεναλ – Τσέλσι, έμπνευση του αναγνώστη Angus Firson στο γκρουπ! Why not;
* Ασο στο Τίγκες – Κλαμπ Αμέρικα. Ξανά με τα... δεύτερα (δηλαδή χωρίς τους δέκα διεθνείς) η Αμέρικα, καλή ομάδα η Τίγκρες που θέλει νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης.
* Ασο στο Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Αβαΐ. Η γηπεδούχος, που συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζιλμπέρτο Περέιρα θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει να αποφύγει έναν καταστροφικό, δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό, δεν είναι ανώτερη της αντιπάλου αλλά έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο.
* Διπλό στο Λέστερ – Φούλαμ. Η Λέστερ έρχεται μεν από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε, η Φούλαμ ναι μεν δεν πείθει αλλά δεν παύει η πρώτη να είναι μια κατηγορία πιο χαμηλά, πώς φαβοριτίζεται τόσο; Διπλό βάσει τιμών.



Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...