Σελίδες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Πέντε

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Εξαιρετικά μπήκε η στήλη στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων με 100% επιβεβαίωση του Trixie με Λεβερκούζεν (2.05), Ααλεν (2.05) και Τουρ (2.10)!

Αν διάλεγα ένα ματς σήμερα, θα ήταν ένα διπλό στη λατρεμένη μου SuperLig: στο Ελαζίγκσπορ – Εσκισεχίρσπορ. «Φλερτάρει» με το 2.00 και αποτελεί επιλογή μου από τη στιγμή που η Εσκισεχίρ ποιοτικά υπερέχει και σταδιακά βγαίνει η δουλειά της προετοιμασίας, το έδειξε και στην προηγούμενη έξοδό της (2-0 την Κασίμπασα).

Με ξεχνάτε πως προπονητής της είναι ο Ερτουγρούλ Σαγλάμ, «αρχιτέκτων» της Μπούρσασπορ όταν έφτασε ως την κατάκτηση του τίτλου και, κατ’ εμέ (και όχι μόνο), πανέξυπνος. Στην Ελαζίγκ ο Τροντ Σόλιντ (πάντα με το… μπλοκάκι του) κατεβάζει μια ομάδα που μαρκάρει ψηλά: ορθή σκέψη για μια Μπούρσασπορ ή μια Τραμπζονσπόρ, όχι όμως για τη «μικρούλα» Ελαζίγκσπορ που έρχεται από τρεις απανωτές «τεσσάρες»! Πάντως αυτή τη φορά κρατάω αποστάσεις από το over κι ας το φέρνει η Ελαζίγκ με την ευκολία που κάποιος πίνει καφέ με το που ξυπνά.

«Ναι» και στη Ρόντα η οποία εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από Αγιαξ και Φέγενορντ και αντιμετωπίζει στο «Μάντεμεϊκερς» μια Βάαλβαϊκ η οποία δεν πείθει τόσο και δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό της.

Στο Βερολίνο (Χέρτα – Γκλάντμπαχ) Ο Γιός Λούχουκαϊ αντιμετωπίζει την πρώην… αγάπη του και αντίστοιχα ο Λουσιέν Φαβρ την πρώην δική του. Αγωνιστικά η Χέρτα, αν και δεν σκοράρει εύκολα, είναι αξιόπιστη ως γηπεδούχος, η Γκλάντμπαχ είναι ποιοτική μεσοεπιθετικά και το ματς δείχνει… ταμάμ για μοιρασιά. Δεν μπόρεσα να αποφύγω τον πειρασμό…

Στα… μικρά, ξεκίνησα με τον άσο της Βαλένθια: έχει βελτιωθεί πολύ ενώ η Σοσιεδάδ υπερεκτιμήθηκε μετά την πρόκριση επί της Λυών και έκτοτε τρέχει ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη σε Ισπανία και Ευρώπη. Τρίτο «μικρό» η Μίντιλαντ. Η ισοπαλία με τη Βέστζελαντ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε (είχε… 20-80 διαιτησία) έχει χτυπήσει πεισμώσει τους «λύκους», ενώ η Ράντερς είναι παντελώς ασταθής και αλλοπρόσαλλη φέτος.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...