Σελίδες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος)Το βάρος στην Ισλανδία

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com




Περίπου 2.500 Ισλανδοί φίλαθλοι αναμένεται να παραβρεθούν στο «Ούλεβαλ» για το αποψινό ματς του Οσλο. Αδιάφορη η Νορβηγία, η Ισλανδία μάζεψε για πρώτη φορά περισσότερους από 15 πόντους σε προκριματικά οποιασδήποτε διοργάνωσης (!) και με νίκη απόψε θα είναι δεύτερη στον όμιλο (άρα πάει στα μπαράζ), με ισοπαλία θα περιμένει μη νίκη των Σλοβένων στην Ελβετία (λίγο δύσκολο…).

Το διπλό είναι η κύρια επιλογή μου από τα αποψινά παιχνίδια. Θελκτική είναι και η απόδοση του συνδυασμού (combo) διπλού και over με απόδοση 4.35 αφού για να τα καταφέρουν οι Ισλανδοί ίσως απαιτηθούν παραπάνω από ένα γκολ. Στο ασιατικό η αξία είναι στο +0,25 της Ισλανδίας (πληρωμή σε διπλό, σε ισοπαλία είναι πληρωμή 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους).

Κατά τα λοιπά, υπάρχουν μικρές και… μικρές αποδόσεις. Οι… μικρές είναι επίφοβες. Ελλάδα; Μην αποκλείετε ακόμη και κάνα… Χ ημίχρονο! Πορτογαλία χωρίς Ρονάλντο, Πέπε και με αρκετές αλλαγές;

Ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα και στο γκρουπ του bxpbet.com στο Facebook!

Το Τουρκία – Ολλανδία μου θυμίζει πολύ το… Τουρκία – Γερμανία 1-3 στις 7 Οκτωβρίου 2011, προκριματικά για το EURO 2012 τότε. Τα «πάντσερ» έκαναν ένατη νίκη σε ισάριθμα ματς στην Κωνσταντινούπολη και κατόπιν ο Γιόακιμ Λεβ χτύπησε απαλά την πλάτη του Γκους Χίντινκ, υποσχόμενος ότι τέσσερις ημέρες μετά θα νικούσαν και το Βέλγιο. Κλασσικοί Γερμαναράδες. Οντως, 3-1 νίκησαν στο Ντίσελντορφ και η Τουρκία πέρασε στα μπαράζ (όπου αποκλείστηκε από την Κροατία).

Η Ολλανδία έκανε ακριβώς το ίδιο: νίκησε την Ουγγαρία, έβαλε διάολε… 8 γκολ χωρίς να έχει ουσιαστικό κίνητρο. Οφείλει να νικήσει απόψε; Οφείλει αλλά αν πιάσει ο Σνάιντερ στο… μπίρι μπίρι τους συμπαίκτες του, ίσως έρθει άσος. Ισως. Δεν θα ασχοληθώ με σημείο, παρά μόνο με το over.

Στο Κάουνας για τη Βοσνία τα πράγματα είναι απλά: αν κερδίσει στη Λιθουανία περνάει απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ της αρκεί και η ισοπαλία, μόνο όμως στην περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν (κομμάτι δύσκολο). Πόνταρα στο -1,25 της Βοσνίας: πλήρης πληρωμή εάν κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων, αν κερδίσει με διαφορά 1 τέρματος χάνεται το 50% του ποσού που επενδύθηκε.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...