Σελίδες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Η δυάδα… νεοφώτιστων άσων και ο Πλατανιάς!

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:





Η δυάδα… νεοφώτιστων άσων και ο Πλατανιάς!

Αν κρατούσα μια δυάδα για σήμερα, θα ήταν δύο άσοι από τα… δικά μου χωράφια: Κόνιασπορ και Μπελενένσες.

Πορτογαλία: το momentum είναι με την Μπελενένσες που έκανε δύο θετικά αποτελέσματα στη σειρά και δικαιολογεί τον φαβοριτισμό της, ο οποίος κινείται στο 2.00. Κρίσιμο ματς για την Ολανένσε, η οποία ίσως μετά τη λήξη του θα ψάχνει για προπονητή.

Τουρκία: το ντεφορμάρισμα της Καϊσερίσπορ… ψήλωσε στο 2.10+ τις αποδόσεις του άσου. Υπάρχει πίεση, αλλά οι γηπεδούχοι κάνουν πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς. Κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Ασος, όπως άσος και η Κόνιασπορ. Η Ερσίγεσπορ δεν έχει αυτοπεποίθηση, παρά το καλό της ρόστερ, και αποφεύγει τα ρίσκα. Η Κόνιασπορ αντλεί ισχύ στο Ικόνιο και η παραμονή περνά από τέτοια (αν και είναι ακόμη νωρίς) «εξάποντα» ματς.

Αν κρατούσα μια δυάδα για σήμερα, θα ήταν δύο άσοι από τα… δικά μου χωράφια: Κόνιασπορ και Μπελενένσες.

Αγγλία: μήπως πρέπει να δούμε την Κάρντιφ με… άλλο μάτι; Ένα ημίχρονο καλό της Νιούκαστλ, αυτό με την Εβερτον, δεν μου λέει κάτι. Ψιλοκοίταξα και τη μοιρασιά στο Φούλαμ – Στόουκ, ταμάμ είναι για αμφότερες στο ντεφορμάρισμα που βρίσκονται.

Αυστρία: όπως γράφει και ο Κώστας Φίλιος, υπάρχει πιθανό λάθος στο σετ αποδόσεων του Γκρόντινγκ – Στουρμ Γκρατς. Απίστευτος ο ρυθμός στα παιχνίδια της Γκρόντινγκ, στα 6 από τα τελευταία 7 μπήκαν από 5 γκολ και πάνω, μέτρια η Στουρμ αλλά ενάντια σε τέτοια άμυνα ίσως αφυπνιστεί, μην ξεχνάτε το πρόσφατο 3-1 στο Νόισταντ.

Βέλγιο: μου… βγήκαν τα μάτια με το 2.20 της Μπέβερεν με την Οστάνδη αλλά δεν παραείναι όλα too much προφανή για τον άσο; Προτιμώ τη Λιρς, πιο δουλεμένη ενώ η Μονς έχει νέο προπονητή (τον θυμάστε τον Γιανέφσκι;).

Γαλλία: ρισκάρω με το φόβο να… εκτεθώ (ακόμη και 0-0 πάει) με το over στο Βαλενσιέν – Ρεμς, αν και έχουν φέτος 5/8 και 6/8 under αντίστοιχα. Ωστόσο κάποια στιγμή θα ξεμπουκώσουν και το over έχει πολύ υψηλή τιμή για να το αγνοήσω.

Ελλάδα: το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του πραγματοποιεί ο Εργοτέλης, με 10 βαθμούς σε 6 ματς κι ακριβώς αυτό φοβάμαι ότι δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί. Ο Πλατανιάς δεν νικά αλλά δεν χάνει εύκολα (το μαρτυρούν οι 6 ισοπαλίες). Επίφοβος ο άσος, εύκολη η ισοπαλία αλλά μου αρέσουν τα ρίσκα: διπλό!
Βασικά ένα διπλό θα σκάσει σήμερα και δεν θα είναι ο Ατρόμητος. Μην είναι ο Αρης; Θα γίνει φασαρία εκεί, ψιλομοιρασιά το κόβω.

Ιταλία: ό,τι πείτε για το Κιέβο – Αταλάντα, αποδεκτό. Και άσος και διπλό και ό,τι θέλετε. Αλλά με την Κιέβο να έχει μόνο μια ισοπαλία φέτος (κι αυτή στην πρεμιέρα, στην Πάρμα) και την Ατάλαντα… καμία, ε… μπήκα στο τρυπάκι.

Σουηδία: σε καλό momentum η Νορκέπινγκ των δύο σερί νικών, σε εξαιρετικό η Κάλμαρ του αήττητου έξι αγώνων (τρεις νίκες). Και σε καλή τιμή το over.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...