Σελίδες

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος)Καρέ ρίσκου

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:



...με αποδόσεις από 2.85 ως 3.50

Ξαναπαίζω άσο στο Εργοτέλης – Παναθηναϊκός; Μάλλον δεν έβαλα... μυαλό θα πείτε, μετά το σαββατιάτικο. Κατ’ αρχάς το Σάββατο θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να έχει δεχθεί πρώτος γκολ και η μοίρα του αγώνα να είναι διαφορετική. Δεύτερον το μυαλό είναι ήδη στον Ολυμπιακό, με αλλαγές θα κατεβάσει ομάδα ο Αναστασίου, λογική... έχει ο άσος.

Στο Βαγιαδολίδ – Σοσιεδάδ η Βαγιαδολίδ δείχνει (και είναι) ανταγωνιστική ενώ η Σοσιεδάδ δεν μπορεί να διαχειριστεί απανωτά ματς, είχε «μπουκώσει» και μετά την πρόκριση επί της Λυών, αλλά σκοράρει μετά ευκολίας. Με ρίσκο στη μοιρασιά.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Γάνδη: τρίτο ματς μέσα σε έξι μέρες για την Ζούλτε η οποία, όπως φάνηκε και στα ματς με τη Μάριμπορ και τη Σαρλερουά, αντιμετωπίζει προβλήματα απέναντι σε ομάδες που παίζουν καλά την κόντρα επίθεση. Η Γάνδη είναι μια τέτοια, έχει ποιότητα και τα 4άρια στο διπλό την αδικούν.

Προφανώς και υπάρχει διαφορά ποιότητας στο Τζένοα – Πάρμα, με τους «παρμέντσι» στο ματς με τη Μίλαν να αποδεικνύουν ξανά πόσο άριστοι είναι επιθετικά ενώ η Τζένοα στερείται δημιουργικών μέσων. Σαφώς και η Πάρμα έχει πολύ κακή παράδοση εκεί (8-9-1) αλλά, και εδώ, ρισκάρω.



Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...