Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Πονταρίσματα από ημίχρονο

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com





Τα αποψινά ματς του… Τσου-Λου ενδείκνυνται για bets από νωρίς.

Ομολογώ ότι πολύ ζεστός για ποντάρισμα δεν είμαι απόψε. Ασχολία μόνο με τα ματς του… σεντονιού, προφανώς, τα μισά εκ των οποίων (4/8) έχουν γκραν φαβορί. Οι μπουκ μαζεύτηκαν, εκτίναξαν στο 7.00+ τη Σέλτικ ασχέτως αν έχει νικήσει πέρυσι την Μπαρτσελόνα στη Γλασκώβη, έριξαν κάτω του 1.70 την Τσέλσι στο Βουκουρέστι μη τείνοντας ευήκοον ου στις φωνές για την κατάσταση της Τσέλσι, δίνουν μόλις στο 1.20 - 1.30 την Ντόρτμουντ κι ας της είχε βγάλει την… Παναγία πρόπερσι η Μαρσέιγ και προσφέρουν σχεδόν μηδαμινή απόδοση στον άσο της Ζενίτ με την Αούστρια.

Αν έχουν δίκιο, θα αποδειχθεί απόψε, γύρω στις 23:30, όταν τα ματς λήξουν.

Χωρίς Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα, κατ’ με το 80% της ομάδας της. Σαφώς και έχει λύσεις αλλά στη Γλασκώβη η Σέλτικ… δαγκώνει, το γήπεδο κοχλάζει και περιμένουν πώς και πώς τέτοια ματς. Θέλετε άσο; Δεν αντιλέγω, κράτησα πάντως για χαλαρό bet τη διπλή ευκαιρία του 1Χ και στο ασιατικό το +1,25 της Σέλτικ με απόδοση στο εξαιρετική 1.83 (πληρωμή σε 1 ή Χ, σε ήττα με 1 γκολ κερδίζουμε το 50% του μέγιστου κέρδους).

Τσέλσι παίζουμε; Η απάντηση είναι θετική, κι ας έχει μια χαρά ομάδα για τα ρουμάνικα δεδομένα η Στεάουα. Τέτοιες νίκες θέλουν οι Λονδρέζοι και ξέρουν πώς να τις παίρνουν: ένα γκολ ως το 30’ από στημένη φάση, άλλο ένα στα μέσα της επανάληψης, πάνω που το γήπεδο θα αρχίσει να «βράζει». Υπεραισιόδοξο; Ισως αλλά ποιοτικά οι δύο ομάδες δεν συγκρίνονται. Διπλό σε συμπαθητική τιμή, ποντάρισμα και στο -0,75 των Λονδρέζων (πληρωμή σε διπλό με 2 γκολ και άνω, σε διπλό με 1 γκολ πληρώνεται το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους).

Δεν μπλέκω πάρα πολύ με το Ζενίτ – Αούστρια κι ας… σέρνονται οι Αυστριακοί. Στο ρελαντί 2-0 μπορεί να πάει αλλά τι γίνεται αν μπουν οι Αυστριακοί στο γήπεδο και παίξουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν. Και με μισό μηδέν, και με 2-1 η Ζενίτ 3 ποντάκια θα πάρει. Εμείς τι παίζουμε; Στο ασιάτικο -1,5 (πληρωμή σε νίκη από δύο γκολ και πάνω) η απόδοση της Ζενίτ φτάνει το 1.71, ομολογουμένως συμπαθής.

Στο Αγιαξ – Μίλαν… ΟΚ, να ποντάρω Μίλαν αλλά γιατί; Επειδή νίκησε τη Σαμπντόρια ή επειδή γυρίζουν Μοντολίβο, Ελ Σααράουι και Μπαλοτέλι; Μια χαρά ομάδα ο Αγιαξ, αν βρεθεί σε καλή βραδιά μην αποκλείσετε τον άσο. Over η επιλογή αλλά υποθέτω ότι δεν θα ξεπεράσει τα τρία γκολ το ματς (2-1; 1-1; 1-2;), παίρνω το ρίσκο. Και η αξία στο ασιατικό είναι στο over 2,25 με απόδοση 1.60 (πληρωμή σε 3 ή περισσότερα γκολ, σε 2 γκολ επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα).

Σε λογική fun bet πόνταρα στο Αρσεναλ – Νάπολι, ματς ανοιχτό σε κάθε σημείο (ο Ράφαελ Μπενίτεθ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Αρσεναλ, σε 9 αναμετρήσεις, 0-4-5, σε όλες τις διοργανώσεις!). Κρατήστε τούτα: 21 γκολ φέτος η Αρσεναλ έχει βάλει σε όλες τις διοργανώσεις, τα 13 εκ των οποίων ήταν στο β’ ημίχρονο. Η Νάπολι έχει σημειώσει 16 γκολ σε επτά ματς και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και στους επτά! Εντυπωσιακό; Σε fun bet λοιπόν 8.00 πληρώνει να προηγηθεί η Νάπολι και το ματς να λήξει ισόπαλο!

Ποντάρισμα για πρώτο γκολ και στο Βασιλεία – Σάλκε: στους γηπεδούχους. Σκληροτράχηλη ομάδα, γερή έδρα, πήραν ώθηση με το «διπλό» επί της Τσέλσι. Αλλά δεν τους βλέπω να νικούν.

Η Ντόρτμουντ έχει σχεδόν 30 τελικές (!) σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της, πέντε έβαλε στη Φράιμπουργκ, χωρίς τον Ζινιάκ η Μαρσέιγ ενόψει Παρί, ταξιδεύει στο γήπεδο όπου προ διετίας πήρε ένα συζητήσιμο 3-2. Over 1,5 στο ημίχρονο η μόνη μου επιλογή.

Στο Πόρτο – Ατλέτικο, κακά τα ψέματα, φαβορί δεν υπάρχει. Οι Πορτογάλοι άρχισαν να δυσκολεύονται με τις… Εστορίλ (2-2) και τις Γκιμαράες (1-0 με πέτσινο πέναλτι), οι Μαδριλένοι κατανάλωσαν πολύ ενέργεια στη νίκη επί της Ρεάλ. Μοιρασιά η πρώτη επιλογή, με σκοράκι 1-1 κατά νου.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...