Σελίδες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Κυρία των περιστάσεων bxpbet.com

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com





Μια χαρούλα κύλησε χθες. Επιβεβαιώθηκε και το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο του Αρσεναλ – Ντόρτμουντ (2.40), και το +1 της Μίλαν στο ασιατικό (1.86) και η δυάδα στο Trixie με Νάπολι (2.55) και Σέλτικ (2.45).

Η τύχη δεν βοηθάει ποτέ αυτούς που δεν βοηθούν τον εαυτό τους, είχε γράψει ο Σοφοκλής. Η τύχη είναι σαν τον καθρέφτη: όσο πιο πολύ γυαλίζει, τόσο πιο εύκολα σπάζει, το μότο του Σύρου Ποπλίλιου. Η τύχη είναι συχνά κυρία των περιστάσεων, από τον Αριστοτέλη.

Η τύχη ήταν πολύ (πάρα πολύ όμως) με τον Ολυμπιακό στις Βρυξέλλες. Όχι επειδή είχα ποντάρει στον άσο αλλά διότι… έτσι ήταν. Κι αν ο Μίτσελ κατεβάσει ό,τι και με την Αντερλεχτ (κυρίως σε λογική, όχι σε πρόσωπα) δεν αποκλείω, για το θέσω κομψά, μια κακή ελληνική βραδιά. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, και του πιστώνεται, έχει συστατικά που οδηγούν κάποιον στο διπλό: άνετος ψυχολογικά μετά την τριάρα στις Βρυξέλλες, με αυτοπεποίθηση, με φοβερή ρέντα που αποτυπώνεται στη φόρμα του Μήτρογλου και με εναλλακτικές λύσεις που δεν περιμένει ο αντίπαλος προπονητής.

Επί προσωπικού, κράτησα τον άσο: η Μπενφίκα δεν είναι σε φόρμα, δεν παίζει τόσο καλά φέτος, δεν είναι σταθερή αλλά ο Καρδόσο μπορεί να σου κάνει γκολ με μισή ευκαιρία. Κι αν το σκορ ανοίξει υπέρ τους, δύσκολα γυρίζει. Και εικάζω επίσης ότι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα μπει, ποντάροντας ότι θα… βρει απάντηση αν το πρώτο μπει ως το 25ο λεπτό: και το over 1,5 στην ανάπαυλα έχει εξαιρετική απόδοση.

Κατά τα λοιπά, τι να παίξεις;
ΤΣΣΚΑ – Μάντσεστερ Σίτι: «Ιλαροτραγωδία» οι Ρώσοι, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πετρίδης. Απόψε θα ξυπνήσουν; Κομμάτι δύσκολο.
Αντερλεχτ – Παρί: δεν ποντάρω κάτι, και η απόδοση είναι μικρή και η Παρί, και να «γκελάρει», δεν έγινε κάτι. Θα τη νικήσει στο Παρίσι. Να γκελάρει; Ναι, μην υποτιμάται την ανέκαθεν υπολογίσιμη ισχύ των Βρυξελλών από ένα πλασματικό 0-3 με τον Ολυμπιακό. Χ ημίχρονο σε fun bet.
Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη: δεν πατάει καλά η Γαλατά. Για το… μισό μηδέν πάει απόψε, με την κερκίδα να πιέζει και να ζητά θέαμα (διότι δεν ξεχνά ότι της «έφαγαν» τον λατρεμένο Φατίχ Τερίμ). Οποιος θέλει, ας ρισκάρει με το under.
Λεβερκούζεν – Σαχτάρ Ντόνετσκ: από τη μια, με ποντάρισμα στο διπλό θα… ευχαριστούσα τους Ουκρανούς για εκείνο το ωραιότατο ταμείο με το διπλό επί της Σοσιεδάδ. Από την άλλη, δεν ξεχνώ ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει έναν εφιάλτη: τις γερμανικές ομάδες. Θυμηθείτε τη Σαχτάρ πέρυσι, που πήγαινε… τρένο σε Ουκρανία και Ευρώπη, μέχρι να πέσει πάνω στην Ντόρτμουντ. Εξ ου και πήρα τον άσο.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ: το φάντασμα του κυρ-Αλέκου απλώνεται πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» αλλά τη Γιουνάιτεντ δεν την υποτιμώ. Δεν αποκλείω να πέσει κάνα τρίμπαλο απόψε, αν οι Βάσκοι δεν αποφύγουν τα λάθη. Ωστόσο δεν ασχολήθηκα.
Μπάγερν Μονάχου – Πλζεν: οι Τσέχοι δεν ντρέπονται, το είπαν ξεκάθαρα: «θα παίξουμε αμυντικά όσο δεν πάει». Στο χέρι της  Μπάγερν αν κυνηγήσει από νωρίς το γκολ, πόνταρα στο over 1,5 ημιχρόνου (και με 1-1, όπως χθες, πάλι πληρωνόμαστε).
Ρεάλ – Γιουβέντους: ως «Madridista» προτιμώ να δω την… κυρία να υποκλίνεται και να το απολαύσω τηλεοπτικά, παρά να ποντάρω κάτι και να τρώω για νύχια μου για το αν ο Καρλέτο δεν κοιμηθεί στον πάγκο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...