Σελίδες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Τρία μικρά, δυάδα και ασιατικό

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com




Πέντε ματς στις επτά σημερινές μου επιλογές.

Μέτρια χθες, πάντως υπήρξε πληρωμή στο Trixie με Εσκισεχίρσπορ (2.10) και Ρόντα (3.05), χάθηκε η προτεινόμενη ισοπαλία στο Χέρτα – Γκλάντμπαχ. Η δε δυάδα με Μίντιλαντ και Βαλένθια πήγε… άκλαφτη.

Από τα τέσσερα ματς της τουρκικής SuperLig, δεν υπάρχει σημείο που να είμαι «ζεστός» (όσο χθες με την Εσκισεχίρσπορ) πλην του διπλού της Φενερμπαχτσέ στην Καισαρεία με την Ερσίγεσπορ. Παρά τις ελλείψεις (Γκιονούλ, Μπρούνο Αλβες, Γιόμπο και ο Μεϊρέλες) η πρωτοπόρος Φενέρ, που μετρούσε πέντε σερί νίκες μέχρι να αντιμετωπίσει ανεπιτυχώς το… κατενάτσιο της Τραμπζονσπόρ, έχει «βάθος» στον πάγκο, είναι ξεκούραστη ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και το κλίμα έχει ηρεμήσει. Πλην του 1.55+ του διπλού, καλή επιλογή αποτελεί και το ασιατικό -0,75 για τη Φενέρ (πληρωμή σε διπλό με δύο γκολ διαφορά και πάνω, σε διπλό με ένα γκολ πληρώνεται το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους) με απόδοση 1.95.

Δεύτερη επιλογή, επίσης από το ασιατικό, στο Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ. Το over έχει καλή πιθανότητα και το συμπεριέλαβα στα «μικρά» της ημέρας αλλά και, με τον άσο να είναι χαμηλά (1.70+), αν έπρεπε ντε και καλά να έπαιζα σημείο, θα πήγαινα στην κόντρα (Χ2 με 1.80+ ή +0,75 στο ασιατικό με απόδοση 1.70 όπου σε άσο με ένα γκολ χάνεται το 50% του πονταρίσματος).

Για το Γκαζιαντέπσπορ – Κόνιασπορ αυθόρμητα σκέφτηκα στην ισοπαλία (αν «πατσελώσει» κανένα ο Γκέκας διότι το 0-0 φαντάζει δύσκολο) αλλά δεν πόνταρα κάτι ενώ στο Αντάλιασπορ – Ακισάρ ό,τι και να ποντάρει κανείς, δεν θα διαφωνήσω.

Κατά τα λοιπά, «κότσαρα» στα… μικρά και την Ελφσμποργκ. Εχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την αλλαγή τεχνικού και τη νίκη επί της Σιριάνσκα, θα προσπαθήσει να αποζημιώσει τους οπαδούς της κόντρα σε μια ομάδα (Χάκεν) που θα παίξει χωρίς δύο βασικότατα στελέχη (Λεβίτσκι και Ερικσον) και που εκτός έδρας δεν τα πάει και τόσο καλά.

Στο Ατβίνταμπεργκ – Χέλσινγκμποργκ, όπως γράφει και ο Σκανδιναβός «χωρίς τον Ζατάρα η Ατβίνταμπεργκ είναι μισή ομάδα»: επαυξάνω. Πρόβλημα παραμονής δεν έχει, το κίνητρο είναι μονόπλευρο για τη φιλοξενούμενη. Στο Βερόνα – Πάρμα, η γηπεδούχος μετρά 3/3 νίκες φέτος εκεί αλλά κατεβαίνει χωρίς τους βασικούς στόπερ Μόρα και Μαϊέτα ενώ οι «παρμέντζι» ήταν ανεβασμένοι, με 7 πόντους στα τρία παιχνίδια πριν τη διακοπή. Πιθανή η μοιρασιά.
Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...