Σελίδες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Γυρίζει;

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com





Για πρώτη φορά μέσα στο 2013 η στήλη βγάζει αρνητικό πρόσημο. Προφανώς κάτι (όχι δεν πάει) αλλά δεν κάνω σωστά. Το πρώτο λάθος είναι το «άνοιγμά» μου σε πολλά ματς και το δεύτερο το διαρκές κυνήγι μεγάλων αποδόσεων. Ο μήνας άλλαξε, το άλλο Σ/Κ δεν έχει πρωταθλήματα αλλά εθνικές (την Παρασκευή), ευκαιρία κάπως να ρεφάρουμε από απόψε….

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα βασικά μου πονταρίσματα για απόψε είναι η Μπούρσασπορ και η Ακαδέμικα στο +0,25, εξήγησα το πώς και το γιατί στο bookenemy.com. Σε σημεία, αν δεν ποντάρετε με ασιατικό χάντικαπ, παίξτε διπλό και άσο αντίστοιχα. Για τα τούρκικα της Παρασκευής έγραψα σχετικά στο blog του kingbet.net: «Σπάνε» 5 στα 8! Προσέξτε το… Θα έχει… αγωνία απόψε!

Κράτησα επίσης…:
* Το over στο Μπίλεφελντ, η Αρμίνια βάζει τη δύναμη και η Καϊζερσλάουτερν επιτίθεται καλά και ορθά αλλά ίσως το διπλό αποδεχθεί… τυράκι.
* Τον άσο της Ντέγκερφορς που τα… δίνει όλα για να καλύψει τη διαφορά των 4 πόντων από την τρίτη θέση και παίζει με την ασταθή Βάρναμο.
* Τον άσο της Κλερμόν που ναι μεν είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό αλλά η άμυνά της παραμένει η καλύτερη της κατηγορίας ενώ η Ιστρ παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...