Σελίδες

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Σεβασμός

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:





Το bet στο clasico, το Canadian τολμηρών αποδόσεων και άλλα παρολί

Καραμπούκ – Αντάλιασπορ: Το σερί των τριών νικών της Αντάλιασπορ ανέβασε την απόδοση του άσου, πριν από λίγο καιρό θα τον βρίσκαμε στο 2.40. Σωστά καταλάβατε, «αριστερίζει» λίγο το μάτι αναφορικά με ποντάρισμα σε σημείο, πέντε ματς χωρίς νίκη είναι… πολλά για την Καραμπούκ φέτος και ίσως το θετικό σερί κάνει την Αντάλιασπορ να πάρει… ψηλά τον αμανέ. Σε γκολ, εικάζω πως δεν θα ξεφύγει από το 2-3. Ούτως ή άλλως μιλάμε για ένα αμφίρροπο ματς και φυσικά παραβλέπω τις δύο ελλείψεις της γηπεδούχου μιας και έχει καλές εναλλακτικές.

Ακισάρ – Μπεσίκτας: Σε υψηλές τιμές το διπλό, θα το ήθελα παραπάνω από το 1.95+ βέβαια, στο κάτω κάτω στη Μαγνησία η Ακισάρ έχει μόνο νίκες ως τώρα. Και προφανώς οι μπουκ το έθεσαν έξυπνα: «θες Μπεσίκτας; Τόσο τη δίνω κι αν σου κάνει». Μου κάνει…  Η Μπεσίκτας είναι εκτός της καλής της φόρμας τελευταία (είχε ξεκινήσει με 4/4 νίκες και έκτοτε είχε ρεκόρ 1-1-2), σημάδια κούρασης όμως έδειξαν στο τελευταίο οι γηπεδούχοι, εξ ου και «αγοράζω» το φαβορί. Η Ακισάρ θα κάνει το κλασικό της παιχνίδι με άμυνα εννέα παικτών και τον ταχύτατο Νιασέ ναι… καιροφυλαχτεί για να πάρει μια μπαλιά από τον Κισά και να βγει στην κόντρα: και προφανώς με «νέο» δίδυμο στα στόπερ η Μπεσίκτας, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να δεχθεί γκολ ακριβώς ελέω αυτής της έλλειψης «χημείας».

Ελαζίγκσπορ – Γκεντσλερμπιρλιγκί: Με προπονητή που παραιτήθηκε αλλά συνεχίζει η Ελαζίγκσπορ, με νέο προπονητή η Γκεντσλέρ: πολλές οι ιδιαιτερότητες για να δεις καθαρά το ματς και να βγάλεις σημείο. Και να το προσπεράσω, η Γκεντσλέρ έχει τόσες ελλείψεις που εκμηδενίζει τις όποιες σκέψεις είχα για ένα καλοπληρωμένο διπλό. Συντηρητικά στα γκολ…

Ολανένσε – Αρούκα:  Η Αρούκα δεν υποτιμάται πια, γνωστό το κλειστό παιχνίδι της. Με την ίδια λογική θα παίξει και με την Ολανένσε η οποία έχει πρόωρα ανάγκη από βαθμούς και δεν αντέχει να παίζει με άγχος ενώ γκρινιάζει και ο κόσμος για την έδρα.  Αλλωστε μιλάμε για ματς που, κρίνοντάς το θεωρητικά, θα κριθεί (αν κριθεί) στο γκολ. Under η κύρια επιλογή, συν ένα special bet με Χ ημίχρονο.

Ρίο Αβε – Ζιλ Βιθέντε: Το 1.75 με το οποίο φαβοριτίζεται η Ρίο Αβε αδικεί τη φετινή Ζιλ Βιθέντε η οποία στα τελευταία ματς ήταν εξαιρετική ενώ φέτος έχασε μόνο από Μπενφίκα και Πόρτο. «Ψήνομαι» για την κόντρα (και «ξερό» διπλό).
Και από την πλευρά της Ρίο Αβε να το δεις, μέσα νίκησε μόνο τη Σετούμπαλ κι αυτή στις… 25 Αυγούστου. Και με την Γκιμαράες και με τη Νασιονάλ (0-1 και 0-3) «μπουρδουκλώθηκε», έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της δεχόμενη πρώτη γκολ και δεν απέφυγε τις ήττες. Αν προηγηθεί βέβαια, θα πάρει ώθηση μέσα στο ματς αλλά η Ζιλ είναι σκληρό καρύδι.

Καμπούρ – Ουτρέχτη: στον συνθετικό χλοοτάπητα του «Καμπούρ Στάντιον» κατεβαίνει η Ουτρέχτη ύστερα από την καταπληκτική της εμφάνιση στο 4-2 με την Μπρέντα. Δεν έχει διπλό ακόμη και απόψε τους δίνεται η ευκαιρία μιας και οι νεοφώτιστοι υστερούν ποιοτικά.

Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα και στο γκρουπ στο Facebook!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: προφανώς σε τέτοιες αποδόσεις δεν κοιτάω καν προς τον άσο (είμαι Madridista αλλά στοιχηματικά αυτό δεν παίζει ρόλο). Ναι, η Μπάρτσα δείχνει να «πατάει» καλύτερα, ναι η Ρεάλ αμυντικά δεν έχει βελτιωθεί καθόλου δυο μήνες τώρα αλλά το clasico καταργεί όλα τα δεδομένα. Προφανώς ό,τι και να ποντάρει κανείς, «μέσα» θα είναι αλλά πήγα στο διπλό. Ξύπνησα δε, σήμερα, με την αίσθηση ότι Μαρτίνο και Αντσελότι θα αποφύγουν τα πολλά ρίσκα, άρα εκμηδενίστηκαν οι όποιες σκέψεις είχαν για over 3,5 ή over 1,5 στο ημίχρονο.
Διπλό ή Χ2 για τους μη τολμηρούς, μην αγνοείτε το αήττητο σερί πέντε αγώνων της «βασίλισσας» στα ντέρμπι. Και ούτε το 0-0 να το αποκλείσετε (τι διάολο έφαγα χθες και ξύπνησα τόσο με τόσο συντηρητική διάθεση;).

Ελτσε – Γρανάδα: too much δεν είναι οι τρεις σερί νίκες για την Ελτσε; ΟΚ, η Γρανάδα επιεικώς «σέρνεται», δεν σκοράρει αλλά ένα γκολ απόψε ίσως της αρκεί για τον βαθμό.

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός: αήττητος μετά από οκτώ αγώνες ο Εργοτέλης, η μπάλα κάτω και καλή μπαλίτσα. Ο,τι ακριβώς βλέπεις σπάνια φέτος από τον Παναθηναϊκό που αναλώνεται στην αλαφούζεια τακτική του «γκρίνια, γκρίνια, κάτι θα πάρω». Και χωρίς Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ, θα έχει προβλήματα.

Βαλενσιέν – Εβιάν: η Βαλενσιέν στο ντεμπούτο του Βέλγου Αριέλ Γιάκομπς στον πάγκο της πήρε 2-2 με τη Ρεν, έδειξε ότι πήρε τα πάνω της ψυχολογικά ενώ η Εβιάν είναι ντεφορμέ (χωρίς νίκη επί πέντε σερί ματς) και παρατάσσεται χωρίς τον σκόρερ της Μπεριγκό.

Λιρς – Οστάνδη: πολύ αξιόπιστη μέσα στο «Βάντερπορτεν» η Λιρς, φλερτάρει έντονα με την απόλυση ο τεχνικός της Οστάνδης Βάντερμπιστ μετά την ήττα από τη Μαλίν και το 0-3 θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν 0-5 ή 0-6 αν οι επιθετικοί της ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...