Σελίδες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος)Με τις πρώτες σκέψεις

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Η πρώτη σκέψη είθισται να είναι η σωστή, το έχω αναφέρει ξανά. Μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα έβγαλε κάποια σημειάκια.

Πρώτο, η Λεβερκούζεν, έστω κι αν δεν κυκλοφορεί σε αποδόσεις που θα ήθελα ελέω γκανιότας: είναι αήττητη (9-1-0) ενάντια στη Χόφενχαϊμ, που έχει μοναδική νίκη το 3-2 του Κυπέλλου τον Δεκέμβριο του 2003 ενώ, ημέρα Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 έχει τέσσερις νίκες (4-1 στο Άουγκσμπουργκ, 1-0 στο Φράιμπουργκ, 2-0 στο Κάιζερσλαουτερν, 2-0 τη Χόφενχαϊμ) σε ισάριθμα ματς. Ναι μεν η Χόφενχαϊμ είναι απρόβλεπτη, ναι μεν διεξάγεται το ματς σήμερα ενώ έχουν προηγηθεί αγώνες εθνικών ομάδων αλλά το διπλό είναι το σημείο της βραδιάς. Θα περάσει; Εικάζω πως ναι.

Άλλη μια αυθόρμητη σκέψει είναι ο άσος της Ααλεν με την Αρμίνια: μοιάζουν αρκετά στο παιχνίδι τους με τη γηπεδούχο να υπερέχει οριακά στην τεχνική.

Το Ααρχους – Νόρντζελαντ το… φοβάμαι για άσο τελικό, το 0-0-5 της φιλοξενούμενης εκτός έδρας νομοτελειακά θα τερματιστεί. Κι άλλο ένα στατιστικό είναι ότι η Ααρχους σε πέντε ματς εντός δεν προηγούνταν σε κανένα στο α’ ημίχρονο, έβαλε μάλιστα μόνο ένα από τα 6 γκολ της ως γηπεδούχος στο α’ 45λεπτο! Ασο ημίχρονο η επιλογή, στο χέρι σας αν κυνηγήσετε κάποια… πέλα!

Αναμφίβολα η χειρότερη ομάδα της Ligue 2 είναι η Σερκλ Μπαστιά, πρωτάρα στην κατηγορία και ούσα ακόμη άνευ νίκης (0-4-6). Και υποδέχεται τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της L2, την Τουρ που σκόραρε φέτος σε 11/12 παιχνίδια. Για να «σπάσει» το διπλό ίσως απαιτηθούν δύο γκολ από τη νεοφώτιστη γηπεδούχο: κομμάτι δύσκολο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...