Σελίδες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Combos άσου με over σε Βρυξέλλες και Παρίσι

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com




Λίγα και καλά σήμερα.

Για το Αντερλεχτ – Ολυμπιακός, sorry αλλά εδώ μιλάμε για στοίχημα. Αν εσάς ο φετινός Ολυμπιακός σας έχει πείσει (με εξαίρεση ένα ημίχρονο στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν) δεν ξέρω, προσωπικώς εμένα σε καμία περίπτωση. Μην ξεγελιέστε από την ήττα της Αντερλεχτ στη Λισσαβώνα, ήταν πίσω με δύο γκολ από το 25’ και έκτοτε είχε την εδαφική υπεροχή ενώ ανέκαθεν στις Βρυξέλλες… μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, σε υπερθετικό βαθμό. Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας εκεί και το μόνο αρνητικό, για τον άσο, είναι η άμυνα της Αντερλεχτ η οποία δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη ως τώρα. Αλλά τέτοια δεδομένα σε ευρωπαϊκά ματς αλλάζουν. Ποντάρισμα στον άσο, στο ασιατικό παίρνω το ρίσκο με το -0,75 της Αντερλεχτ (πληρωμή σε άσο με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά, σε άσο με 1 γκολ πληρώνεται το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους) με απόδοση 2.76!

Μια απορία, προτού πω «ποντάρω Παρί!»: γιατί τόσο ψηλά ο άσος; Παντού! Τι έχει κάνει η Μπενφίκα, που δεν μπόρεσε να νικήσει τις… Μπελενένσες και της Μαρίτιμο φέτος, για να ανεβαίνει τόσο ένας άσος που στα μάτια μου δεν είναι για πάνω από 1.35; Προφανώς value bet, εκτός κι αν οι μπουκ ξέρουν κάτι παραπάνω. Η Παρί φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα βάσει του υπερπλήρους ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Λοράν Μπλαν. Ασος και στο ασιατικό Παρί  στο -0,75 με απόδοση 1.97!

Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πλζεν (σημειωτέον ότι διεξάγεται στο ««Πετρόφσκι» αφού ο αγωνιστικός χώρος της «Κίμκι Αρίνα» κρίθηκε ακατάλληλος) κοιτάω… μονοκοπανιά προς τα δεξιά. Ισως επειδή έχω την περσινή εικόνα της Πλζεν στην Ευρώπη η οποία ήταν εξαιρετική, έχει 5-2-1 εκτός έδρας ευρωπαϊκό της ρεκόρ στα τελευταία 8 ματς, με μόνη ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Και η ΤΣΣΚΑ, βάσει ρεπορτάζ, δεν είναι… καλά ενώ έχει μόλις 3 νίκες στα προηγούμενα 13 εντός έδρας στο Champions League. Στο ασιατικό το +0,75 της Πλζεν είναι στο 1.94, ήτοι πληρωνόμαστε σε νίκη ή ισοπαλία ενώ αν χάσει με 1 γκολ διαφορά χάνουμε χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίστηκε.

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου, ό,τι και να ποντάρεις… μέσα θα είσαι. Η αξία στοιχηματικά όμως είναι στον άσο αφού κυκλοφορεί σε τιμές αουτσάιντερ. Τέτοιες εποχές η Μπαρτσελόνα τον Γκουαρδιόλα ήταν πάντα «σφιγμένη» και μέχρι και απογοητευτική εκτός έδρας, η αλαζονεία του προπονητή έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και στο Μόναχο. Και ποντάρω με τη σκέψη ότι η Σίτι φέτος έχει… κάψα για την Ευρώπη, στο πρωτάθλημα ακόμη και με… σβηστή μηχανή, θα είναι στην τριάδα. Ασος ή, στο ασιατικό, Σίτι στο +0,25 η επιλογή με απόδοση 1.94 (πληρωμή σε άσο, σε ισοπαλία πληρώνεται το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους) στη.

Σε fun bets κότσαρα δύο συνδυασμούς (combos) άσου με over σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

Τι βλέπω και δεν ποντάρω για απόψε; Καλώς ή κακώς τα αναφέρω.
* Διπλό τη Σοσιεδάδ στο Λεβερκούζεν, για να βγει βέβαια τέτοιο όνειρο θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 γκολ από πλευράς Βάσκων, αξία και στο ασιατικό +1 με απόδοση 1.67 (πληρωμή σε Χ ή 2, επιστροφή πονταρίσματος σε άσο με ένα γκολ).
* Ασο της Σαχτάρ με τη Γιουνάιτεντ, για προφανείς λόγους.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...