Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ



Σε ασιατικό και σε combo

Παιχνίδι με τις αποδόσεις στο παρασκευάτικο (και 13! Μπρρρ….) πρόγραμμα.



Ομολογώ πάντως ότι κάτι ψιλά τα… έριξα. Πού; Στο Γαλατασαράι – Αντάλιασπορ, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει να… ξέσπασμα μπροστά στο κοινό της για να «ζεσταθεί» ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης. Κι από ημίχρονο ο άσος ανεβαίνει… κάπως, προτιμότερο είναι πάντως το ασιατικό με ποντάρισμα στο -1 της Γαλατασαράι αλλά και στον συνδυασμό (combo, όπως το λέμε) του άσου με το over. Λήγει 2-1 και έχει πληρωθεί σε καλή απόδοση (2.10)!

Όταν ποντάρεις σε μια ομάδα σε ασιατικό -1 γκολ τότε κερδίζεις μόνο αν η ομάδα αυτή κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά (π.χ 2-0, 3-1, 5-2). Σε περίπτωση που αυτή ομάδα κερδίσει με 1 γκολ ακριβώς (π.χ. 1-0, 2-1, 3-2) τότε έρχεται ισοπαλία στοιχηματικά και επιστρέφεται το ποντάρισμα πίσω στον παίκτη. Σε περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει, το στοίχημα χάνεται.

Στη Zweite Liga, το όνομα… αυτού είναι Φρίντχελμ Φούνκελ, ήτοι ο νέος τεχνικός της 1860 μετά την απόλυση του Αλεξάντερ Σμιντ και κάνει ντεμπούτο απόψε στη «Σολτς Αρένα» της Ααλεν. Η τελευταία φορά που η Μόναχο 1860 υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα ήταν πριν από 23 μήνες (!), δεν έχει φέρει ισοπαλία ακόμη φέτος και… ψήθηκα.

Στη Superettan, υπάρχει… γκραν φαβορί ονόματι Φάλκενμπεργκ που παίζει στο «Ντόμναρσβαλεν» με την ήδη υποβιβασμένη Μπράγκε. Από ημίχρονο το ποντάρισμα και εδώ.

Στη Ligue 2, η Κρετέιγ ως τώρα εντυπωσιάζει και με μόνο μια ήττα στην πρώτη πεντάδα αγώνων και πρόκριση στο Λιγκ μέσα στη Λανς. Πέντε χρόνια έλειπε από την κατηγορία, πέρυσι ανέβηκε όταν… έπεσε η Νανσί η οποία, ούσα αποδυναμωμένη, ψάχνει ένα αποτέλεσμα για να κάνει μια νέα αρχή. Με ρίσκο, διπλό, καλή η κάλυψη στο ασιατικό με το +0,5 της φιλοξενούμενης.

Στην Bundesliga, η Χέρτα με… όπλο την έδρα παίζει με τη Στουτγάρδη ούσα αήττητη στο Βερολίνου από τις 10 Μαΐου 2012, όταν ήταν στον πάγκο ο… Οτο Ρεχάγκελ και έχασε στα μπαράζ με 2-1 από τη Φορτούνα. έκτοτε έχει 13-5-0. Η στοιχηματική αξία υπάρχει προς τα δεξιά, με ρίσκο βέβαια και υπό τη σκέψη πως το 6-2 επί της Χόφενχαϊμ, στο πρώτο ματς του Τόμας Σνάιντερ στο πρωτάθλημα, δεν ήταν απλά μια… φωτοβολίδα.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.
Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...