Σελίδες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Fun bets με combos

Αναδημοσίευση από το  bxpbet.com.

Αλλα οκτώ ματς στο πρόγραμμα σήμερα, εκ των οποίων τα έξι έχουν ξανά ισχυρές φαβόρες. Όπως χθες, που έσπασε το πιο… κουλό, η Γιουβέντους. 

Τι θα σπάσει απόψε; Η Τσέλσι με τη Βασιλεία κομμάτι δύσκολο, υποψιασμένες πάντα οι ομάδες του Μουρίνιο σε τέτοια παιχνίδια. Παίζοντας με τις αποδόσεις, ο συνδυασμός (combo) άσου με over βγάζει τιμή στο 1.75 αλλά μου έχει κάτσει αυτό το σκορ, γαμώτο. Ας το εμπιστευτώ. Και το combo under + 1 πληρώνει 3.85! Ρίσκο…

Στο Ατλέτικο – Ζενίτ πώς να κυνηγήσεις την έκπληξη όταν οι Ρώσοι έχουν μόνο δύο νίκες μακριά από την Αγία

Πετρούπολη την τελευταία πενταετία; Α, να θυμίσω ένα περσινό μου ποντάρισμα, πάλι στην Ισπανία, Μάλαγα – Ζενίτ διπλό πέρυσι, νομίζω πάλι πρεμιέρα ήταν. 3-0 είχε πάει; Κάτι τέτοιο! Συντηρητικά στο 2-3.

Στη Μασσαλία, η Μαρσέιγ έχει να θυμάται το προπέρσινο ματς με την Αρσεναλ (μονότερμα, πέντε κλασικές ευκαιρίες και 0-1 στο 89’!) και οι Λονδρέζοι το ρεκόρ 5-4-0 επί γαλλικού εδάφους. Αναζήτησα… επιχειρήματα υπέρ του άσου αλλά
ομολογώ ότι δεν μου βγήκε, πάντως δεν θεωρώ τόσο φαβορί την Αρσεναλ (βελτιώθηκε αλλά πρέπει να την ξαναδούμε).

Under ναι, πιθανώς και ισοπαλία.

Τόσο στο Μίλαν – Σέλτικ όσο και στο Μπαρτσελόνα – Αγιαξ (φοβερό ότι συναντιούνται για πρώτη φορά στην Ευρώπη!)

ο… τζόγος είναι το πόσο θα νικήσουν τα φαβορί. Πολλά με λίγα όχι, η σκέψη και το ποντάρισμα είναι να το κάνουν κάποια γκολ διαφορά. Στη Μίλαν κράτησα το -0,75 όπου η πληρωμή έρχεται σε άσο από δύο γκολ και πάνω ενώ με ακριβώς ένα γκολ διαφορά κερδίζουμε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στην Μπαρτσελόνα το level στο ασιατικό χάντικαπ ανεβαίνει αρκετά και δεν είμαι βέβαιος ότι ο Αγιαξ θα συνθλιβεί, όπως πολλοί αναμένουν. Επέλεξα Μπάρτσα στο -2 (πληρωμή σε άσο από τρία γκολ και πάνω, επιστροφή στοιχήματος σε άσο με ακριβώς δύο γκολ διαφορά).

Από το Νάπολι – Ντόρτμουντ έμεινα τελείως μακριά και στο Σάλκε – Στεάουα πήγα στην κόντρα. Με σαφώς μικρότερες δυσκολίας αντιπάλους οι Καρπάθιοι δεν έχουν ήττα ακόμη φέτος εκτός Βουκουρεστίου στην Ευρώπη, ειδικά με τη Λέγκια που τους είδα, στη Βαρσωβία, ήταν εξαιρετικοί για μια ώρα αγώνα αλλά και… αφελείς αμυντικά. Κάτι σαν τον… ΠΑΟΚ.

Δεν θεωρώ τόσο φαβορί τη Σάλκε ώστε να την ποντάρω, σε λογική fun bet η κόντρα έχει αξία. Όπως και το ασιατικό στο +1,25 (πληρωμή σε Χ ή 2, πληρωμή 50% σε περίπτωση άσου με ένα ακριβώς γκολ διαφορά).

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.
Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...