Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Κι όπου κάτσει η μπίλια

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:



Οχι πολλά πολλά από μένα για απόψε, γενικώς είμαι αρνητικός προς πολλά πρωταθλήματα και πολλά φαβορί. Αλλά θετικός για fun bets! Από τα... δικά μου, στην τουρκική SuperLig και την πορτογαλική Primeira Liga, κράτησα τις παρακάτω επιλογές.

Ακισάρ – Γκαζιαντέπσπορ: η Γκαζιαντέπ έχει εμπλουτίσει το ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες (Στανκεβίτσιους, Στίλιτς και Μιλέφσκι) και όταν προσαρμοστούν θα την… ανεβάσουν επίπεδο. Η Ακισάρ ενάντια σε Ελαζίγκ και Τραμπζόν στη Μαγνησία σκόραρε από 3 φορές βρίσκοντας πολλούς χώρους στο αντίπαλο μισό γήπεδο, οι Κούρδοι όμως δεν θα αγωνιστούν τοιουτοτρόπως απόψε. Εξ ου και απαξιώ για τον άσο του 2.10+ (η τουρκική Iddaa τον έριξε μόλις στο 1.80), προτιμώντας την κόντρα (Χ2). Εξ ου και η αξία είναι ασιατικό +0,25 της Γκαζιαντέπσπορ με απόδοση στο 1.98 (πλήρης πληρωμή σε διπλό, πληρωμή με τη μισή απόδοση σε ισοπαλία).

Καραμπούκ – Ερσίγεσπορ: Θελκτική η τιμή του άσου που κινείται στο 1.95+ για μια Καραμπούκ η οποία από φέτος έχει αλλάξει τρόπο… σκέψης στο γήπεδο και αποφεύγει τα ρίσκα. Τη θυμάστε πέρυσι πόσο… ατημέλητη ήταν αγωνιστικά, φουλ επίθεση και ό,τι βγει ήταν η τακτική της, άλλαξε όμως προπονητή και ο Καφκάς είναι αρκετά συντηρητικός. Η νεοφώτιστη Ερσίγεσπορ ολοένα και βελτιώνεται αλλά σε Αττάλεια (0-0) και Ριζούντα (ήττα 2-1) αγωνίστηκε πολύ φοβισμένα με αποτέλεσμα να πάρει μόνο έναν πόντο.

Πρώτη μου στοιχηματική σκέψη το goal/goal ελέω… Βλέμινξ: ο Βέλγος είναι γκολτζής α λα… Γκέκα, ήτοι σκοράρει και με μισή φάση. Ατίθασος, έχασε το τελευταίο λόγω της αποβολής του στη Ριζούντα και ποντάρω σε γκολ του όσο ο πολύμπειρος Γάλλος Πουιγκρινιέ και ο Γαλλοκογκολέζος Μαμπιαλά δεν έχουν αποκτήσει ακόμη «χημεία» στα στόπερ της Καραμπούκ.

Ετερη επιλογή ο άσος, με τη σκέψη βέβαια ότι για να επιβεβαιωθεί θα απαιτηθούν δύο γκολ. Δεν σκοράρει δα και κατά ριπάς η Καραμπούκ, εξ ου και ο Καφκάς έκανε λίγο τον Κινέζο με το θέμα του Λούα Λούα. Τον χρειάζεται και το ξέρει.

Στο ασιατικό χάντικαπ, η καλύτερη επιλογή μου είναι over 2,25 με απόδοση στο 1.97, ήτοι η πληρωμή έρχεται σε 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ αν σημειωθούν 2 γκολ ακριβώς τότε επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.

Αρούκα - Μπράγκα: Στο 1.70 κινείται το διπλό, παρά τις δύο σερί νίκες (πάντως ήταν τυχερές αμφότερες) οι μπουκ δεν… ψαρώνουν από την ομολογουμένως αδύναμη νεοφώτιστη Αρούκα, η οποία (μας) διαψεύδει άπαντες. Αν η Μπράγκα παρουσιαστεί σοβαρή, έχει προβάδισμα νίκης. Η σοβαρότητα αποτελεί πρώτο γνώρισμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα (υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως πέρυσι τέτοιον καιρό στην Παιανία...) και προφανώς έχουν ακουστεί αρκετά... καμπανάκια στους «αρσεναλίστας» από τις τελευταίες, μέτριες εμφανίσεις τους.

«Ναι» και στο ασιατικό -0,75 της Μπράγκα με απόδοση 1.84 με πληρωμή σε διαφορά γκολ στο διπλό δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα Μπράγκα με διαφορά ενός τέρματος κερδίζουμε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.


Και λίγος στοιχηματικός χαβαλές με fun bets. Στο κάτω κάτω χθες, στο Europa League, ήταν η... βραδιά των μπουκ, που πληρώθηκαν και με το παραπάνω!

* Διπλό ημίχρονο την Μπράουνσβαϊγκ στο Γκλάντμπαχ, ψιλοβελτιωμένη είναι, θα το παλέψει λίγο.

* Πρώτη μου φορά πόνταρα σε Χ από... ημίχρονο: το Σεντ Ετιέν – Τουλούζ. Χωρίς ισοπαλία ακόμη οι «στεφανουά» αλλά και στα πέντε παιχνίδια τους «φλερτάρουν» με αυτή, με πολλές ισοπαλίες ως τώρα οι Τουλουζαίοι σε ματς που ήδη... φορτώνεται.

* Συνδυασμό (combo) άσου και over στο Ουέλβα – Μπάρτσα Β’. Και οι δύο προσπαθούν έχουν άμυνες που προσφέρουν στον εκάστοτε αντίπαλο πολλές φάσεις αλλά η Ρεκριατίβο δείχνει, και είναι, πιο αποτελεσματική.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...