Σελίδες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΙΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ- ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟ

Λίγες επιλογές, καλές αποδόσεις

Ασχολία μόνο με τα ΠΠΚ απόψε.

Κατ’ αρχάς να απολογηθώ για το μικρό –σχετικά- κείμενο σήμερα αλλά ο νόμος του Μέρφι βρήκε εφαρμογή πάνω μου από χθες και μόλις τώρα ξέμπλεξα με τα previews στο kingbet.net. Μια ατάκα θα πω: άτιμο σασμάν (πόνεσε…). Επιπροσθέτως, από τα βάθη της καρδιάς μου (δεν είναι κλισέ φράση) σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας τα δύο όμορφα χρόνια, παρά… 8 ημέρες, που πέρασα στο Novasports 6.

Επιγραμματικά, στα σημερινά. Ασχολία μόνο με επίσημα ματς εθνικών ομάδων, Ανδρών. Για το Ουζμπεκιστάν έχω αναφερθεί πλειστάκις στη στήλη πόσο… πουλέν είναι, σαφώς και έχει το πάνω χέρι έχοντας τη ρεβάνς στην Τασκένδη αλλά μπορεί να… καθαρίσει και από σήμερα τους συμπαθείς μεν, άτεχνους δε Ιορδανούς του (παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ) Χοσάμ Χασσάν!

Στα της Ευρώπης, η Αλβανία (κι όμως!) έχει… ραντεβού με την ιστορία στη Λιουμπλιάνα, ενάντια σε μια Σλοβενία που δεν πείθει, έχει κακή «φουρνιά» παικτών. Καλή ευκαιρία και το +0,75 της Αλβανίας στο ασιατικό χάντικαπ που κινείται στο 1.81 (πληρωμή σε Χ ή 2, χάνουμε μόνο το μισό ποντάρισμα σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ).

Η Ρουμανία φαβοριτίζεται στο 1.75+ σε ένα ματς… ζωής ή θανάτου. Πιθανή ισοπαλία θα βάλει στο… κόλπο και την Τουρκία αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ως αποτέλεσμα βάσει της κρισιμότητας του αγώνα όπου ο χαμένος πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να μπει στην πρώτη δυάδα. Μοιρασιά με ρίσκο, το λοιπόν, έχω καλή εικόνα για τους Ούγγρους.

Καμία αξία στο διπλό του 1.30 (δηλαδή αν η Βόρεια Ιρλανδία δεν είχε νικήσει τη Ρωσία θα ήταν... 1.10;), και επίφοβο είναι και χαμηλό φυσικά σε τιμή. Πλην της Μόσχας, η Πορτογαλία σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ στις άλλες τρεις εξόδους της στον όμιλο αλλά είναι τέτοια η κρισιμότητα του αγώνα που της αρκεί νίκη έστω και με... μισό μηδέν. Εξ ου και επιλογή καλή αποτελεί το under.

Για την Τουρκία, κυριολεκτικά δεν… υπάρχει η απόδοση του άσου που κινείται στο 1.01. Αρα μιλάμε για ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα, το over δεν είναι κακή επιλογή αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι οι Ανδοριανοί δέχονται 2,83 γκολ ανά αγώνα.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com
 
Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...