Σελίδες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟ

Ασιατικό παρολί

Δυνατά διπλά στο πρόγραμμα της Τρίτης, το οποίο… κρύβει παγίδες. Και fun bet… σκοράκι στο Καραϊσκάκη!

Μετά το 1-1 του Αμμάν, το Ουζμπεκιστάν έχει σαφώς τον πρώτο λόγο με την Ιορδανία αλλά δεν είναι για να ρισκάρεις από ημίχρονο. Προτιμότερο το no goal, συμπαθείς μεν αλλά άτολμοι εκτός έδρας οι Ιορδανοί (στον όμιλο είχαν τέσσερις ήττεΩΩς σε ισάριθμα ματς με γκολ… 1-13. Εξ ου και το no goal.

Η Αρμενία εκπλήσσει, την Παρασκευή νίκησε και στην Τσεχία και απόψε υποδέχεται τη Δανία. Οι Αρμένιοι στο Ερεβάν τα… ψιλομουσκεύουν, ενδεικτικό ότι έχουν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, ακόμη κι από τη… Μάλτα έχασαν εκεί! Και οι Δανοί εκτός έχασαν μόνο στην Ιταλία. Πρώτο διπλό.

Η Ελβετία και αήττητη εκτός έδρας είναι και δεν έχει δεχθεί ούτε… γκολ, μόνη της γκέλα στη Λευκωσία όπου έπαιζε… μονότερμα! Η Νορβηγία δεν πείθει ως τώρα αλλά είναι 2η επειδή έπαιξε ήδη δύο φορές με την Κύπρο (και τη νίκη ισάριθμες), μην ξεγελιέστε από τη βαθμολογία. Κράτησα την ισοπαλία.

Αλλαγμένη και με καλύτερη ψυχολογία από την ώρα που επέστρεψε ο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο η Τουρκία, «καυτή» η Ρουμανία μετά την τριάρα επί της Ουγγαρίας. Οι Τούρκοι δεν έχουν και τίποτε να χάσουν, αν νικήσουν όμως θα έχουν να… κερδίσουν πολλά, κυρίως ελπίδες για τη 2η θέση. Ταλέντο έχουν, δίψα για μια επιτυχία στον όμιλο έχουν, γιατί όχι; Δεύτερο διπλό. Με πιθανό και το over.

Στο Ρέικιαβικ η Ισλανδία, αφού… έκλεψε 4-4 στην Ελβετία με πολύ πολύ τύχη, υποδέχεται μια Αλβανία που έπαιξε… μονότερμα τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα και ηττήθηκε άδικα με 1-0, ο Χαντάνοβιτς ήταν εξαιρετικός το βράδυ της Παρασκευής. Οι Αλβανοί με νίκη θα κάνουν το μεγάλο βήμα, πλέον έχουν διεθνείς σχεδόν παντού στην Ευρώπη, με εμπειρίες και παραστάσεις. Τρίτο διπλό! Επίσης με πιθανό over.

Υπάρχει και η εναλλακτική με ποντάρισμα ασιατικό για σήμερα, ήτοι τα τρία προτεινόμενα διπλά με χαμηλότερες αποδόσεις μεν αλλά με μεγαλύτερη… σιγουριά (με το +0,75 χάνουμε το 50% του πονταρίσματός μας αν χάσει η ομάδα με ένα τέρμα).

Τέλος, το fun bet της ημέρας είναι το σκοράκι στο Καραϊσκάκη. Εμείς εντός γκολ δεν έχουμε φάει ακόμη (0-0 με Βοσνία, 2-0 τη Λιθουανία), η Λετονία έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός (4-1 στη Βοσνία, 1-1 στο Λίχτενσταϊν, 2-1 στη Σλοβακία). 2-0, χαλλλλλαρά.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.
Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...