Σελίδες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Σχεδόν απίθανο να περάσουν και τα έξι!


Αναδημοσίευση από το bxpbet.com

Δύο… αρένες απόψε προσφέρουν κόντρες στις φαβόρες.

Στα αποψινά, ασχολία μόνο με το… σεντόνι, προφανώς. Το πρόγραμμα έκατσε έτσι ώστε σε οκτώ αποψινά ματς να υπάρχουν μόλις δύο φοβόρες στο 2.00+, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Σοσιεδάδ! Αρα μιλάμε για έξι δυνατά φαβορί, σχεδόν απίθανο να περάσουν και τα έξι, σωστά;

Η Παρί Ζεν Ζερμέν ως τώρα δεν είναι το… φόβητρο που περιμέναμε: «γκέλες» με Μονπελιέ και Αζαξιό9 και μόνο νίκες αλλά το πολύ με… δύο γκολ. Το λέω για όσους περιμένουν απόψε «πολλά με λίγα» στο Καραϊσκάκη ωστόσο ο Ολυμπιακός ακόμη «ψάχνεται» αγωνιστικά και δεν έχει κατορθώσει να κατέβει με την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο ματς. Απλό ποντάρισμα στο διπλό, δεν αποκλείω σκοράκι στο 0-1.

Η Σοσιεδάδ με… έκαψε με τη Λυών (και μάλιστα, δις!) αλλά επιμένω ότι δεν είναι η ομάδα-φόβητρο που παρουσιάζεται, ενδεικτικό το 0-0 που πήρε το Σάββατο στη Λεβάντε όπου έπαιξε με βασικούς. «Γάτα» ο Μίρτσεα Λουτσέσκου στη Σαχτάρ, έχασε τον Μκιταριάν αλλά ενισχυμένη με τους Βραζιλιάνους Μπέρναρντ και Φρεντ προσφέρει ένα καλό διπλό για απόψε, σε ματς που περιμένω να έχει αρκετά γκολ. «Ναι» και στο over 2,25 γκολ (πληρωμή σε 3 ή περισσότερα τέρματα, σε 2 επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα).

Η Γιουβέντους στην Κοπεγχάγη προφανώς πάει… υποψιασμένη μετά το περσινό 1-1 στη Δανία με τη Νόρντζελαντ που την ανάγκασε να δώσει «τελικό» πρόκρισης με την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι «σέρνονται», το να ρισκάρω σε διπλό από ημίχρονο δεν μου λέει κάτι, επιλέγοντας καλύτερα το no goal με τη σκέψη η «βέκια σινιόρα» να μη δεχθεί γκολ. Πόσα θα βάλει; Under 3 στο ασιατικό η επιλογή (πληρωμή σε 0, 1 ή 2 τέρματα, σε 3 τέρματα το στοίχημα θεωρείται ισόπαλο και παίρνουμε τα λεφτά του πονταρίσματος πίσω).

Η Γιουνάιτεντ «σέρνεται», ο Μόγιες κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Λεβερκούζεν πάει με… φόρα στο Μάντσεστερ. Να «σπάσει» ο άσος δεν το αποκλείω, προτιμώ παιχνίδι με τα γκολ (over 2,5).

«Οι παίκτες κρύβονται πίσω από τον Γκουαρντιόλα, έχουν βρει άλλοθι» ήταν η ατάκα του Ματίας Ζάμερ για την Μπάγερν, η οποία αντιμετωπίζει την αήττητη στο ρωσικό πρωτάθλημα ΤΣΣΚΑ χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει. Ο άσος δεν έχει την παραμικρή αξία, ούτε καν με ασιατικό χάντικαπ. Πάσο.

Πάμε και στα… επίφοβα φαβορί. Ναι, η Σίτι με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι πιο σοβαρή αλλά τούτη η Πλζεν έχει κάνει… ζημιές και ζημιές την τελευταία τριετία, ειδικά στην «Ντόοσαν Αρίνα» η οποία θα είναι ξανά κατάμεστη! Και σε 15 ματς έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές από το 1971, οπότε ξεκίνησε να παίζει στην Ευρώπη (μετριούνται τα ματς που έδωσε στο Πλζεν). Κοντράρω τη Σίτι, έξυπνο ποντάρισμα στο +0,75 της Πλζεν στο ασιατικό με απόδοση 1.85 την οποία κερδίζουμε αν δεν ηττηθεί ενώ σε ήττα με ακριβώς με ένα γκολ μας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα πίσω.

Η Ρεάλ παίζει στην… αρένα της Γαλατασαράι («Τουρκ Τελεκόμ Αρίνα») η οποία είναι παντελώς εκτός φόρμας, αήττητη μεν αλλά με τρεις σερί ισοπαλίες στη SuperLig όπου δεσπόζει ενώ την Κυριακή δίνει το ντέρμπι με την (6 βαθμούς μπροστά της πια) πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Προφανώς κι εδώ «αγοράζω» την κόντρα διότι σε τέτοιες αποδόσεις το να ποντάρεις Ρεάλ σε εκτός έδρας πρεμιέρας της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τουλάχιστον ανόητο. Υπάρχει βέβαια και το no bet για όποιον δεν… ψήνεται αλλά το καλύτερο είναι κι εδώ το ασιατικό με τη Γαλατά στο +1 και απόδοση 1.85, ήτοι πληρωνόμαστε σε άσο, ισοπαλία ή διπλό με ακριβώς ένα γκολ διαφορά.

Το Μπενφίκα – Αντερλεχτ σηκώνει… πολύ κουβέντα. Εκτός φόρμα και με άμυνα-χωνί οι Λουζιτανοί αντιμετωπίζουν την επιθετική δεινότητα της Αντερλεχτ (26 γκολ σε 7 αγώνες στη Jupiler League), άρα η πρώτη επιλογή είναι το ποντάρισμα στα γκολ. Over ναι, και over 2,25 όπου πληρωνόμαστε με 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ αν επιτευχθούν 2 ακριβώς τέρματα τότε επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...