Σελίδες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος)Διπλό στο εξοχικό

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com



Τρεις οι σημερινές προτάσεις.

* Μπρομαποΐκαρνα – Ελφσμποργκ: goal/goal μιας και η ποιοτικότερη Ελφσμποργκ έχει συσσωρευμένη κούραση από το φορτωμένο πρόγραμμα σε Σουηδία και Ευρώπη, ερχόμενη από 5 σερί g/g και over, λίγο απίθανο η «Μπρόμα» να κάνει δεύτερη απανωτή νίκη (και με τη Χάκεν έπαιζε για ώρα με παίκτη παραπάνω).
* Χέλσινγκμποργκ – Μάλμε: από πέντε σερί έρχεται η Χέλσινγκμποργκ του Ρούαρ Χάνσεν, σκοράρει εύκολα και η Μάλμε.
* Σαμπντόρια – Ρόμα: η Ρόμα νίκησε τη Λάτσιο στο Derby della Capitale και με την ψυχολογία στο ζενίθ (τέσσερις σερί νίκες) παίζει στο «Λουίτζι Φεράρις» ενάντια στους ως τώρα μέτριους «μπλουτσερκιάτι». Συν ότι η Ρόμα σκοράρει μόνο δεύτερο ημίχρονο, και τα 10 γκολ της ως τώρα στο β' 45λεπτο!
* Γρανάδα – Βαλένθια: κανονικά δεν θα έπρεπε να ποντάρω τίποτε, τόσο αμφίρροπο είναι αλλά… μπήκα στο τρυπάκι. Η Γρανάδα είναι πια μια δουλεμένη ομάδα, δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο ματς στο «Καρμένες», με Ρεάλ και Εσπανιόλ, τα έχασε στο γκολ (0-1 αμφότερα) ενώ εκτός δεν έχει ήττα ακόμη. Και δίχως να παίζει κλειστά. Η Βαλένθια με το 3-1 επί της Σεβίλλης στο «Μεστάγια» έκλεισε το σερί των τεσσάρων ηττών ωστόσο ο Μίροσλαβ Τζούκιτς παραμένει υπ’ ατμόν. Ενστικτωδώς κράτησα τη μοιρασιά.
* Λουκέρνη  - Γκρασχόπερ: η Λουκέρνη κάνει… πρωταθλητισμό φέτος, ειδικά εντός αλλά «ξέφυγε» από τον κανόνα με τη νίκη στη Βέρνη απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, η Γκρασχόπερ είναι αήττητη ακόμη με μόνη εκτός έδρας γκέλα αρχές Αυγούστου με την… παραπαίουσα Λωζάννη. Διπλό.
* Τουλούζ – Λοριάν: η Τουλούζ έκανε την Παρασκευή μεγάλη νίκη επί της Σεντ Ετιέν και είναι σε εξαιρετικό momentum, πρέπει να το πάρει το αποψινό επειδή το Σάββατο την περιμένει η Παρί. Η Λοριάν 3-3 της Κυριακής με την Μπορντό βρέθηκε να χάνει 0-1 και 1-3, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει, αήττητη ακόμη εντός αλλά εκτός μετρά ήδη τρεις ήττες χωρίς να σκοράρει.
* Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: διπλό στο εξοχικό, τόσο απλά! Α, και fun bet με απόδοση 3.00 να σκοράρει το… παιδί (όπου παιδί = Σουάρες).

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος
Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...