Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Και η γιαγιά μου την Μπρόμα πόνταρε

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com



Πόνταρα μόνο σε υψηλές αποδόσεις. Ξέρω τι ζητάω, όταν έρθει το Σαββατόβραδο θα ξέρουμε τι πήγε σωστά και τι (και αν) όχι.

Τουρκία: Καραμπούκσπορ ελέω προπονητή (Τολουνάι Καφκάς, καμία σχέση με το «ατημέλητο» ποδόσφαιρο που απέδιδε πέρυσι, με την προσαρμογή να απαιτεί χρόνο. Κλασική ομάδα έδρας η Γκαζιαντέπσπορ, το ότι δεν έχει νίκη ακόμη «σπρώχνει» αυθόρμητα προς τον θελκτικό άσο του 2.45 αλλά προσωπικά διαφωνώ. Ακριβώς το ότι δεν έχει νίκη ακόμη ίσως την αγχώσει, άλλωστε το κοινό στο «Καμίλ Οτσάκ» είναι απαιτητικό και η Καραμπούκ είναι... φαρμάκι στις αντεπιθέσεις. Διπλό σε ζητούμενα.

Ελλάδα: δύσκολο ματς ο Εργοτέλης δεν έχει δώσει ακόμη και είναι αήττητος. Η Βέροια έδωσε πιο δύσκολα ματς, νίκησε μόνο τον ΟΦΗ και θέλω να πιστεύω (sic) ότι θα το ματς θα το πάρει (αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει προπονητή!). Κι ας παίζουν στο Καυτανζόγλειο.

Πορτογαλία: έχει πολύ… ψωμί και, καλώς ή κακώς, με ελκύουν περισσότερο οι μεγάλες αποδόσεις από ό,τι οι μικρές. Μεσοβδόμαδα, όταν έφτιαχνα τα κείμενα, ανέλυα το Μπράγκα – Σπόρτινγκ χωρίς να έχω δει την παράδοση. «Ωραίο χηνάρι», σκέφτηκα… 19 χρόνια χωρίς ισοπαλία εκεί; Δεν το πίστευα όταν το είδα… Maravilhoso, που λένε και στην Ιβηρική (πανέμορφο)! Και με σκοράκι 1-1 κατά νου…
Ετερο μεγάλο σημείο η Πάκος. Μια Πάκος που είναι… πρωτάρα σε τέτοια σεζόν, ήτοι να ξεκινά μετέχοντας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (φυσικά η Ζενίτ δεν παιζόταν) έχοντας τερματίσει 3η πέρυσι, ελέω βέβαια της ανυπαρξίας της Σπόρτινγκ και της μέτριας Μπράγκα. Ξεκινά τη σεζόν και αρχίζει να μετρά: μια , δύο, τρεις… επτά σερί ήττες σε Πορτογαλία και Ευρώπη, ό,τι χειρότερο για τον κατά τα άλλα συμπαθή Κοστίνια που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Πάουλο Φονσέκα (νυν Πόρτο) το καλοκαίρι. Το σερί τερματίστηκε τη Δευτέρα (που πληρωθήκαμε) με την ισοπαλία με τη Σετούμπαλ: άγχος, πίεση για το αποτέλεσμα, μουρμούρα. Ολα αυτά δεν βοηθούν. Σήμερα όμως παίζει κάπου πιο… ήσυχα: στις μακρινές Νήσους Μαδέιρα με τη Μαρίτιμο, η οποία στο ματς με την Μπελενένσες είναι ζήτημα αν έκανε δύο σουτ. Πώς να μη σκέφτομαι το διπλό;
Υπάρχει και η Ρίο Αβε. Προσωπικά είδα σε μαγνητοσκόπηση μεσοβδόμαδα το Σπόρτινγκ – Ρίο Αβε και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η ομάδα του Νούνο Σάντο: είχε θράσος, αποφασιστικότητα και το παιχνίδι της έσφυζε από υγεία. Μια χαρά ομάδα έχει η Νασιονάλ, απλώς δείχνει αρκετά «φλύαρη» στα παιχνίδια της χάνοντας την ουσία, εξ ου και κράτησα τον άσο.
Τέλος, στο Ολανένσε – Εστορίλ, προφανώς το σερί των under (5/5) της γηπεδούχου κάποια στιγμή θα σταματήσει: νομοτέλεια. Ατολμη, με κακές επιλογές. δεν έχει πίστη ακόμη και στις περιορισμένες δυνατότητές της ενώ η Εστορίλ (4/5 over ως τώρα). Φαβορί βάσει αποδόσεων η Εστορίλ αλλά το over κινείται σε ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις, τιμές… extreme για πορτογαλικό ματς.

Ισπανία: πρώτα η μικρούλα Εστορίλ, ύστερα η Βαγιεκάνο έδωσαν στη Σεβίλλη νίκες ψυχολογίας την ώρα που η Σοσιεδάδ δείχνει να έχει μείνει στην πρόκρισυ επί των Λυών. Το διπλό προσωπικά με θέλγει, για να έρθει απαιτούνται τουλάχιστον δύο γκολ από τους Ανδαλουσιάνους άρα και το over είναι πολύ πιθανό.
Οσο για το clasico Madrileño; Σε τέτοιες αποδόσεις τη Ρεάλ στη Μαδρίτη τη συναντάμε 3-4 φορές τον χρόνο!

Ολλανδία: η PSV Αϊντχόφεν αρχίζει και… σοβαρεύει, η ΑΖ Αλκμααρ μόνο… σοβαρή δεν είναι, έφαγε τρία από την Μπρέντα, στο Κύπελλο χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει τη Σπάρτα.

Σουηδία: θα το πω το «γαμώτο»: θέλω πολύ να παίξω Μπρομαποΐκαρνα διπλό αλλά κωλώνω. Κι ας είναι… τελειωμένη η Σιριάνσκα, τις ζημιές της τις κάνει (π.χ. το πρόσφατο 1-1 με τη Χέλσινγκμποργκ). Η «Μπρόμα» έκανε δύο νίκες αλλά και οι δύο… οριακά και με πολύ άγχος (1-0) και εκτός έδρας έχει 0-3-9. Πήγα στο Χ, ξέροντας ότι μπορεί να φάω το κεφάλι μου. Στο κάτω κάτω, και η γιαγιά μου «Μπρόμα» πόνταρε.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...