Σελίδες

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Σημεία… ταμάμ

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:

Βάση των σημερινών πονταρισμάτων η Τουρκία και η Πορτογαλία.



Όποιος παίζει πάντα, χάνει αλλά όποιος δεν παίζει, δεν κερδίζει ποτέ

Χθεσινός απολογισμός: μια χαρά ήταν χθες. Πέρασε η τριάδα με g/g Φενέρ (1.66), Χ ημίχρονο στη Λεωφόρο (2.15) και over Σπόρτινγκ (1.80), πληρωμή και στο Trixie με τα combos, το 3.40 στο 2+over της Κασίμπασα (3.40) και το 1.95 του 1+over της Σπόρτινγκ (1.95). Μπορεί συνολικά να πέρασαν 6/12 σε μονά αποδεκτά αλλά, αν είχε ποντάρει κανείς ισόποσα στο καθένα (ας πούμε 20 μονάδες) θα είχε επενδύσει 240 μονάδες και θα είχαν «γυρίσει» 262,6 μονάδες.

Today’s bet…

Τραμπζονσπόρ – Ελαζίγκσπορ: Επί ημερών Τροντ Σόλιντ στον πάγκο η Ελαζίγκσπορ μάρκαρε ψηλά και άφηνε πολλούς κενούς χώρους, προφανώς η… καμένη γη που άφησε ο Νορβηγός προπονητής δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Στην Τραπεζούντα η Τραμπζονσπόρ παίζει καλά πιέζοντας από την αρχή αλλά θα της λείψουν οι βασικοί στόπερ. Εξ ου και προτιμώ το 1.75 του over από το 1.35+ του άσου. «Καμένη γη» όχι ότι ο Σόλιντ έκανε κακή δουλειά, πέρα από τον χαβαλέ με το… γνωστό μπλοκάκι του, ο Νορβηγός απλώς δεν κατάλαβε ότι εργάζεται σε μια μικρομεσαία τουρκική ομάδα. Εξ ου και έμεινε άνεργος, ωστόσο η Ελαζίγκ δεν έχει μάθει φέτος να παίζει κλειστά: κι αν δεν το κάνει σήμερα, δεν έχει να ελπίζει σε κάτι. Με γνώμονα τούτο, το 2.00 που πληρώνει το combo (συνδυασμός) άσου και over δεν περνάει απαρατήρητο!

Μπεσίκτας-  Καραμπούκ: Η Καραμπούκ παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, κάτι που δεν φαίνεται αν κοιτάξει κανείς το πινακάκι με τα τελευταία παιχνίδια της. Και, κυρίως, σκοράρει μετά ευκολίας, όπως άλλωστε και η Μπεσίκτας η οποία δεν έχει περιθώρια για απώλειες αλλά παίζει με μια επικίνδυνη αντίπαλο, παίζει σε νέα έδρα και με τα… γυναικόπαιδα στην εξέδρα. Προτιμότερο το goal/goal (1.75+) από τον χαμηλό (1.45+) άσο, στα υπ’ όψιν και το over 3,5. Μιας και το ματς γίνεται στην έδρα της Κασίμπασα, εκεί η Καραμπούκσπορ έχει σκοράρει 6 φορές σε 7 επισκέψεις!

Ρίζεσπορ - Ακισάρ: Σταδιακά η Ρίζεσπορ έχει απωλέσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, δεν την υποτιμούν (αφού έκανε… παπάδες στο ξεκίνημα) και έρχεται από «τεσσάρα» στο Δορύλαιο αλλά και από απρόσμενο αποκλεισμό στο Κύπελλο ενώ η Ακισάρ, όταν περνάει τα… διόδια, «χάνεται» αγωνιστικά, ενδεικτικό ότι εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει ακόμη. Προσωπική μου επιλογή όμως (και δεν… απαιτώ φυσικά από κανέναν να ακολουθήσει, απλώς το αναφέρω) είναι ο άσος. Η Ρίζεσπορ ναι μεν δείχνει σημάδια ντεφορμαρίσματος αλλά δεν έκανε τυχαία τόσο εκρηκτική εκκίνηση, έμαθε να παίζει καλά και ποιοτικά χωρίς να ρισκάρει. Είναι ένα «συμπαγές» σύνολο, ακριβώς ό,τι δεν… βολεύει να αντιμετωπίζει η Ακισάρ που κάθεται με εννέα παίκτες πίσω από τη σέντρα και περιμένει τον Μεζένγκα στο ημικύκλιο για να βγάλει μπαλιά στον ταχύτατο Νιασέ και να σκοράρει. Οσο απλό κι αν ακούγεται και… εύκολα αντιμετωπίσιμο, η Ακισάρ με τις αντεπιθέσεις έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει ως τώρα.

Εστορίλ – Σετούμπαλ: Αρκετά χαμηλός ο άσος (1.55+) για μια Εστορίλ που έχει να σκέφτεται και το Γιουρόπα Λιγκ και έχει μικρό ρόστερ για τις απαιτήσεις των εν λόγω υποχρεώσεων. Προτιμότερο, με μια πρώτη σκέψη, το goal/goal βάσει στατιστικής (8/8 με 5/8). Βέβαια μιλάμε για λογικό φαβορί, η Εστορίλ παίζει με την μπάλα κάτω, σκοράρει μετά ευκολίας και είναι πολύ δουλεμένη, αυτό που με αποτρέπει από τον άσο είναι η πρόσφατη αλλαγή στη Σετούμπαλ, σταδιακά με τον Ζοσέ Κουσέιρο θα αλλάξει (άλλο θέμα το αν βελτιωθεί ή όχι) και ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια «άγνωστη», μέσα σε άκρες, ομάδα. Πλάκα πλάκα, από το 1979 έχει να λήξει ισόπαλο μεταξύ τους ματς εκεί: τροφή για σκέψη… Προσωπικά έριξα ένα μικρό bet στην ισοπαλία κι άλλο ένα στο combo Χ με under (σκορ 1-1, ίσως…) με απόδοση 4.75!

Ζιλ Βιθέντε – Γκιμαράες: Αμφότερες προέρχονται από εκτός έδρας νίκες και σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Στο… ζύγι η Γκιμαράες έχει πιο δύσκολο έργο: δεύτερη απανωτή εξόρμηση, Ευρώπη ενόψει την Πέμπτη. Πάω πάσο για σημείο, κρατώντας συντηρητικά το goal/goal. Και η εικασία (υπόθεση, εκτίμηση, ό,τι προαιρείστε..) είναι ότι το ματς ξεκινάει από το 1-1. Πού θα κάτσει η μπίλια; Η Ζιλ δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και, βλέποντας τον άσο στο 2.70+ και τιμή αουτσάιντερ, ομολογώ ότι μπαίνω στο… τρυπάκι. Δύο σερί νίκες έκανε η Γκιμαράες αλλά δεν με πείθει τόσο.

Μπράγκα – Ρίο Αβε: Οι 7 από τους 10 φετινούς βαθμούς της Ρίο Αβε ήρθαν εκτός έδρας, η Μπράγκα... σέρνεται αγωνιστικά και δεν δείχνει να βρίσκει τρόπο αντίδρασης. Αλλά το 1.65+ του άσου αν μη τι άλλο τραβάει την προσοχή. Κακά τα ψέματα, αργά ή γρήγορα η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ανακτήσει τη φόρμα της, η ασταθής Ρίο Αβε προσφέρεται για… θύμα τέτοιας περίστασης. Ασος, με ένα μικρό bet πήρα το ρίσκο για άσο με 1 γκολ χάντικαπ («καθαρό», όχι ασιατικό) και με απόδοση 2.65!

Σε αυτά πρόσθεσα και τον άσο στο Καμπούρ – Φέγενορντ. Πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της (έχει και συνθετικό χλοοτάπητα) η Καμπούρ, έχει ρεκόρ 3-1-1 εντός φέτος και η Φέγενορντ αρχίζει και... κάνει λάδια. Αξίζει το ρίσκο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...