Σελίδες

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Το βάρος στη δυάδα

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com




Over στην Τουρκία, άσο στο Καραϊσκάκη. Αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές…

Από τα μεγαλύτερα... παραμύθια που ακούω εσχάτως είναι η περιβόητη... κούραση που βγάζει ο Ολυμπιακός. Κούραση στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, κούραση με την Μπενφίκα. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει και η ομάδα του Μίτσελ έβγαλε... θριαμβεύτρια και τα δύο μεγάλα ματς, και δη με το ίδιο σκορ: 1-0.  Χαίρω πολύ ότι στη Λεωφόρο το ματς ήταν «ειδικών» συνθηκών και δεν περίμενε κανείς μια εύκολη νίκη των  «ερυθρολεύκων», χαίρω πολύ ότι με την Μπενφίκα θα υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, όπως οι δύο φάσεις των Λουζιτανών πριν το τέρμα του Μανωλά.

Ωστόσο στο στοίχημα πληρώνει το τελικό αποτέλεσμα: ούτε η... κούραση, ούτε τα δοκάρια, ούτε τα πέναλτι. Ο,τι γράψει ο πίνακας!

Εστω να δεχθούμε πως ο Ολυμπιακός βγάζει λίγη κούραση, λογικό ύστερα από τόσα ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει λιγότερα; Οχι δα... Και άλλωστε η πιθανή επιστροφή του Μασάδο και η παρουσία του Κάμπελ θα δώσουν στον Ολυμπιακό ποιότητα στα χαφ, ο ΠΑΟΚ οφείλει, για να ελπίζει, να έχει κατοχή μπάλας στο Καραϊσκάκη: δύσκολο. Στα βασικά μου πονταρίσματα ο άσος των Πειραιωτών.

* «Kıtalar Arası Derbi» αποκαλείται το clasico της Τουρκίας μεταξύ Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι. Στα ντέρμπι, ως γνωστόν, και οι... νεκροί αναστένονται. Η Φενέρ έχει φοβερή παράδοση, από τη σεζόν 2000-01 είναι 11-3-0 το ρεκόρ της με τελευταία νίκη για τη Γαλατασαράι στις 21/12/99 (1-2)! Σημειωτέον ότι τα 7 από τα τελευταία 8 ανεξαρτήτως έδρας έληξαν over και το εν λόγω ποντάρισμα είναι στις επιλογές μου. Περισσότερα εδώ για το… ντέρμπι των ντέρμπι!
* Η Σεντ Ετιέν ίσως τα τελευταία χρόνια να είχε καλύτερη ομάδα από τη φετινή. Η Λυών όμως σίγουρα δεν είχε χειρότερη! Και οι «στεφανουά» έχουν μπροστά τους μια... χρυσή ευκαιρία να νικήσουν τους «λιονέ» στο ντέρμπι μίσους για πρώτη φορά ύστερα από... 19 χρόνια (0-6-8 σε όλες τις διοργανώσεις).
* Ευχάριστες εκπλήξεις και οι δύο, αλλά όχι στην καλύτερη φόρμα τους. Ο Πανθρακικός παίζει καλύτερα εκτός έδρας, ενώ ο Εργοτέλης περιμένει να ξαναδεί σε καλή κατάσταση Μπαντιμπαγκά και Ρομάνο που έλειψε από την Τούμπα. Δύσκολο ματς, κατ’ εμέ προβάδισμα στον «Εργο».
* Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: ο Λεβαδειακός ανέπνευσε με τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Ο Παναιτωλικός δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμη στο Αγρίνιο (!), ακόμη και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν σκόραραν εκεί. Too much δεν είναι;
* Ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά η Κοπεγχάγη από τις νίκες της επί των Γαλατασαράι και Νόρντζελαντ, πάει στο Εσμπιεργκ ως φαβορί με στόχο κλείσει την ψαλίδα από τη Μίντιλαντ. Μαζί της…
* Ο καβγάς του Μρντάκοβιτς με τον Γαϊτάνο είναι ενδεικτικός του εκνευρισμού στη Βέροια αλλά έχει τον… τρόπο της να παίρνει κρίσιμα ματς. Τέτοιο είναι με την Καλλονή!
* Με την απουσία του εξαιρετικού Ντε Γκαλαρέτα δεδομένη ως το καλοκαίρι, η Μιραντές πλέον δεν έχει άλλα προβλήματα, οπότε θα αρχίσει να σταθεροποιεί την απόδοσή της. Και η μέτρια Χιρόνα δεν φοβίζει.
* Χωρίς Πέλε εκ νέου η Φέγενορντ κόντρα στην πρωτοπόρο και φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Αλκμααρ ωστόσο μήπως δεν έχουμε καταλάβει πόσο καλή είναι φέτος η γηπεδούχος; Ειδικά εντός «Ντε Κάουπ»!

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...