Σελίδες

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Το ασιατικό της Σπόρτινγκ και τα επιχειρήματα για τον Αρη


Το ασιατικό της Σπόρτινγκ και τα επιχειρήματα για τον Αρη

Ένα μονό αποδεκτό, μια δυάδα, μια χαμηλή τριάδα κι ένα trixie στις σημερινές επιλογές

Όποιος παίζει πάντα, χάνει αλλά όποιος δεν παίζει, δεν κερδίζει ποτέ



Μπενφίκα – Σπόρτινγκ: κουρασμένη από τα συνεχή ματς αλλά και ψυχολογικά μετά τις ευρωπαϊκές αποτυχίες η Μπενφίκα, μάλλον ως… αγγαρεία φαίνεται το Κύπελλο αλλά, προφανώς, δεν μπορεί να αγωνιστεί έτσι σε ένα ντέρμπι όπως το αποψινό. Πιο «φρέσκια» η πολύ ανταγωνιστική φέτος Σπόρτινγκ που έχει την… τύχη να μην έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, στα πρώτα ντέρμπι φέτος τα πήγε καλά: 1-1 με την Μπενφίκα, 2-1 στην Μπράγκα αλλά με την Πόρτο απογοήτευσε, χάνοντας προ 15 ημερών με 3-1.
Με μεγαλύτερη… συμπάθεια, κοιτώντας και τις αποδόσεις και το αστείο 1.85+ του άσου, βλέπω απόψε τη Σπόρτινγκ. Με 1.75 «αγοράζεις» δύο σημεία σε διπλή ευκαιρία, το Χ και το 2. Προσωπικά πόνταρα, με μικρή μίζα, το διπλό στο 3.85 και με μια μεγαλύτερη το ασιατικό +0,75 της Σπόρτινγκ με απόδοση 1.67 όπου η πληρωμή έρχεται περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Σπόρτινγκ ενώ αν ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά χάνεται το 50% του ποσού που στοιχηματίστηκε.

Κασίμπασα – Γκαζιαντέπσπορ: έφτασε η Κασίμπασα να προσφέρεται ως φαβορί με αποδόσεις… Μπεσίκτας (1.45+). Λογικό από τη μια, αφού και κάνει… παπάδες φέτος. Ερώτημα αν, και πόσο, θα την επηρεάσει ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός στο Κύπελλο, η Γκαζιαντέπσπορ είναι πάντως ομάδα που... τιμωρεί όποτε υποτιμάται.
Εννοείται ότι δεν ποντάρω την Κασίμπασα σε τέτοιες «τοκοφλυφικές» αποδόσεις και δεν αποκλείω τους Κούρδους να ξεπεράσουν την «τεσσάρα» από τη Σίβασπορ με καλή απόδοση. Ξεπερνώντας τον άσο, κράτησα το over σε κατιτίς καλύτερη τιμή (1.60+).

Καϊσερίσπορ – Μπεσίκτας: φαβοριτίζεται σε υψηλές τιμές η Μπεσίκτας (1.85+) αλλά δεν πείθει. Κακά τα ψέματα δεν είναι σε φόρμα, οι τρεις σερί ισοπαλίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Και η Καϊσερίσπορ ήταν πολύ βελτιωμένη στο 2-2 της Αττάλειας, θα τα δώσει όλα για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Κόντρα στο φαβορί για σημείο: προσωπικά «ψήνομαι» και για ξερό άσο (3.35+), ενώ το Χ έχει να εμφανιστεί 18 χρόνια εκεί. Πιο συντηρητικά goal/goal (1.60+).

Σίβασπορ – Μπούρσασπορ: φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Σίβασπορ όποτε «πιάνει» απόδοση νικά εύκολα, η Μπούρσασπορ έχει όμως τρία διπλά σε πέντε φετινές εξορμήσεις: μπέρδεμα. Ενστικτωδώς γλυκοκοίταξα την ισοπαλία, έχοντας πάντως κατά νου ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 άρα και το goal/goal είναι στις επιλογές. Οι δύο ομάδες έχουν μάλιστα αρκετά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι τους: ίδιο σύστημα, πρώην επιτελικούς που παίζουν πλέον ως χαφ (Κοτσάκ / Μπελούτσι) και εξτρέμ που πλέον παίζουν ως φορ (Σεϊσού - όσο έλειπε ο Ουτάκα / Κιαζίμ).

Καραμπούκσπορ – Ρίζεσπορ: από την… 1η Σεπτεμβρίου έχει να κάνει νίκη η Καραμπούκσπορ, διάστημα μεγάλο για τις δυνατότητές της. Ο άσος κινείται στο 2.15+ και θέλγει, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ρίζεσπορ εξακολουθεί και κάνει… νερά και δεν έχει την αποτελεσματικότητα των πρώτων αγωνιστικών, συν ότι της τραυματίστηκαν τρεις βασικοί. Αν κρατούσα ένα σημείο από το πρόγραμμα σήμερα, θα ήταν η Καραμπούκ.

Εκτός «χωραφιών» μου κράτησα και…
* Σαρλερουά – Γάνδη: ούτε μία ούτε δύο αλλά οκτώ σερί αγωνιστικές είναι μακριά από τη νίκη η Γάνδη. Σαν πολύ δεν κράτησε το ντεφορμάρισμα; Παίζει στο «Ντε Παΐς» της Σαρλερουά, μια ομάδα που είναι στα... μέτρα της. Και, για να μην χάσει το «τρένο» της εξάδας, οφείλει να ανακάμψει. Αλλο ένα διπλό που θέλγει.

*Αρης - Παναθηναϊκός: πολύ κρίσιμο ματς για τον Αρη. Και θυμήθηκα το
περσινό, αντίστοιχο ματς του Παναθηναϊκού ύστερα από καλή εντός έδρας
εμφάνιση σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 2-2 πέρυσι, 3-0 την επόμενη
εβδομάδα έχασε στη Βέροια. 0-1 φέτος, απόψε στον Αρη. Τα ντέρμπι σε
εξαντλούν και ψυχολογικά, μην το ξεχνάτε. Ασος.
Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...