Σελίδες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Combos και fun bet

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Τζογάρισμα κυρίως στις Βρυξέλλες.

Δεν πήγε κι άσχημα με πληρωμή στο Trixie χάρη στο διπλό της Μίλαν (2.40) και το Χ στο Στεάουα – Σάλκε (3.50).

Αντερλεχτ – Μπενφίκα… κάτι ανάλογο με το χθεσινό Στεάουα – Σάλκε, που μας πλήρωσε: αν νικήσει η Μπενφίκα στις Βρυξέλλες πάει στους 7 βαθμούς. Υποθέτουμε ότι η Παρί νικά τον Ολυμπιακό και… καθαρίζει την μπουγάδα, άρα Ελληνες και Πορτογάλοι ισοβαθμούν στους 7. Για να περάσει στους «16» η Μπενφίκα θα πρέπει να νικήσει την αδιάφορη Παρί στο «Λουζ» και συνάμα ο Ολυμπιακός να μη νικήσει την αδιάφορη Αντερλεχτ στο Φάληρο. Γιατί να μπλέξει κανείς με το διπλό; Και ρίσκο με την ισοπαλία (too much για την Αντερλεχτ να κάνει τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στις Βρυξέλλες) και fun bet συνδυασμού ισοπαλίας και under (προς το 1-1 το βλέπω…)

Λεβερκούζεν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: η ομάδα του Σάμι Χιΐπια είναι εξαιρετική φέτος, ενδεικτικό το ρεκόρ 8-1-0 εντός έδρας με μόνη ισοπαλία με την Μπάγερν. Η Γιουνάιτεντ δεν είναι για να την υποτιμάς αλλά, κακά τα ψέματα, είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών και προφανώς η έλευση του Ντέιβ Μόιες θέλει χρόνο για να αποδειχθεί αν ήταν σωστή. Συν ότι θα της λείψει ο αρχισκόρερ Φαν Πέρσι. Ασος.

Σαχτάρ – Σοσιεδάδ: η ομάδα του Μίρτσεα Λουτσέσκου ξέρει ότι για να υποτάξει τους Βάσκους πρέπει να μπει δυνατά, όχι τυχαία ηττήθηκαν στο γκολ σε Μάντσεστερ και Λεβερκούζεν. Αλλωστε οι Ουκρανοί για τέτοια ματς ζουν, εντός συνόρων παίζουν… μονότερμα σε σχεδόν κάθε παιχνίδι τους. Χαμηλός ο άσος, ρίσκαρα με 1 ημίχρονο 1 τελικό για καλύτερη απόδοση.

Αυτά σε Trixie… Κατά τα λοιπά, δεν εμπνέει κάτι πλην του combo 1 και over στο Παρίσι μεταξύ Παρί και Ολυμπιακού.

Το πλήρες άρθρο και οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...