Σελίδες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Μην την υποτιμάτε

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Οκτώ ματς σήμερα στο Τσου-Λου, πλούσιο... υλικό για μελέτη (όχι Ελεονώρα). Προσωπικά, το’ γραψα άλλωστε και από το πρωί στο γκρουπ, με Γαλατασαράι και Ολυμπιακό να είναι τα ματς που παίρνουν το μεγαλύτερο ποντάρισμα (ρίξτε και καμιά ματιά στους τζίρους), προσωπική μου εικασία είναι ότι ένα από τα δύο θα «σπάσει».

Χωρίς Σνάιντερ (ευτυχία είναι να λείπει ο Μουσλέρα, πιστέψτε με) η Γαλατά αλλά με 4-3-3 εδώ και δύο-τρία ματς, που αποδίδει καλύτερα επιθετικά. Ναι μεν η Κοπεγχάγη είναι σκληροτράχηλη αλλά το κίνητρο είναι μεγάλο για τους Τούρκους που και πέρυσι έδωσαν, τέτοια εποχή, ανάλογα κρίσιμο ματς: στη Ρουμανία με την Κλουζ, το θυμάστε; Μπράβο... Πόσο είχε λήξει; Υπέρ τους 3-1.

Και διπλό και over, το ποντάρισμά μου.

Κατά τα λοιπά, αφήνω στην άκρη τον Ολυμπιακό ως σημείο (1-1 το βλέπω, δεν το πόνταρα όμως). Πόνταρα μόνο το να προηγηθεί η Μπενφίκα. Μην την υποτιμάτε, ο Καρδόσο μου θυμίζει... κοιμώμενο γίγαντα. Και, αν όντως προηγηθεί η Μπενφίκα, εκτίμησή μου είναι πως δύσκολα το ματς «γυρίζει» σε άσο.

Γιουβέντους – Ρεάλ. ΡΕΑΛιστικά και μαδριλένικα οφείλω να ποντάρω το διπλό αλλά κρατάω μούτρα στον Κάρλο Αντσελότι επειδή κοιμήθηκε στο clasico. Και, πέρα από την πλάκα, goal/goal και τίποτε άλλο. Το... αυτό και στο Πλζεν – Μπάγερν: είτε πάει 1-1 είτε 1-5, το ζήτημα είναι να βάλουν ένα (ένα ρε ρημαδιασμένοι) οι Τσέχοι.

Σίτι – ΤΣΣΚΑ. Και το over 1,5 στο ημίχρονο και το over 3,5 έχουν καλές τιμές, τόσο καλές που δεν περνούν απαρατήρητες. Αντιθέτως, για την Παρί είμαι επιφυλακτικός στο αν όντως μοιράσει καμιά τεσσάρα πάλι.

Ούτε η Γιουνάιτεντ με ψήνει για ποντάρισμα ενάντια στη Σοσιεδάδ. Κι εδώ goal/goal, κι εδώ σκοράκι 1-1 κατά νου.

Τέλος, Σαχτάρ. Κατ’ εμέ (αν και πληρώθηκα τότε, όπως κι εσείς!) το 4-0 της «Μπάι Αρίνα» ήταν πλασματικό. Και οι Ουκρανοί έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ για να μη βρουν τρόπο να απαντήσουν.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...