Σελίδες

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Τα ντέρμπι ανασταίνουν ακόμη και νεκρούς

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:





Μια... ψυχή μου είχε πει κάποτε πως «τα ντέρμπι ανασταίνουν ακόμη και νεκρούς». Οπου «νεκρούς», βάλτε (στο στοίχημα) την ομάδα που δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση, είτε αγωνιστική είτε ψυχολογική. Αν ηττηθεί ή όχι δεν το ξέρεις, γνωρίζεις όμως ότι θα το... παλέψει.  Η φράση μου’ ρθε στο μυαλό με αφορμή το Ντόρτμουντ – Μπάγερν. Δεν πόνταρα άσο επειδή έχει περισσέψει... πίκρα από το ποντάρισμα κατάκτησης του Champions League από τον Φεβρουάριο (με απόδοση 18.00) που είχα κάνει πέρυσι υπέρ των Βεστφαλών, όσο υπολογίζοντας τη δυναμική το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», το γνωστό μας «Βεστφάλεν». Η, κατ’ εμέ, πιο... καυτή έδρα στην Ευρώπη.

Ναι, αντίλογος υπάρχει: πολλές ελλείψει στη γηπεδούχο, κυρίως. Αλλά υπάρχει και... αντίλογος στον αντίλογο: 4-2 νίκησε η Ντόρτμουντ την Μπάγερν στο Σούπερ Καπ το καλοκαίρι, Ριμπερί, Σβαϊνστάιγκερ, Σακίρι και Πιζάρο εκτός από τους Βαυαρούς. Για να τα... λέμε όλα.

Ασος για την Ντόρτμουντ, το λοιπόν, σε... πτήσεις υψηλών αποδόσεων. Συν ακόμη (σε σύστημα, εννοείται):
* Το διπλό του ΟΦΗ στη Ριζούπολη. Αδικεί εαυτόν τόσο καιρό, έχει καλή ομάδα και ο Απόλλωνας άλλαξε ξανά προπονητή, προφανώς θέλει χρόνο. Καλό timing για τους Κρητικούς.
* Στο 2.15+ ο άσος της Ρίζεσπορ, το διπλό άνω του 2.90. Δεν κυνηγάς… φαντάσματα αν ποντάρεις στην ουραγό Καϊσερίσπορ, μια χαρά ρόστερ έχει. Ρέντα δεν έχει. Και παίζει με μια ντεφορμέ, προ της διακοπής, Ρίζεσπορ. Δεν απορρίπτω τελείως το διπλό, ίσα ίσα σε ζητούμενα… μου κάνει.
* Σε υψηλές τιμές και τα τρία σημεία στην Προύσα, η Κασίμπασα ήταν… αφιονισμένη και το τάιμινγκ της διακοπής ήρθε σε κακό σημείο. Αντλεί ισχύ στην Προύσα η Μπούρσασπορ αλλά η απουσία του (γνωστού μας) Μπελούτσι από τα χαφ είναι σημαντική. Προτεραιότητα στα γκολ, υπό σκέψη η ισοπαλία που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ εκεί σε μεταξύ τους ματς (6-0-1).

Πλην της πρότασης με... ρίσκο, «σημείωσα» για ποντάρισμα τρεις αποδόσεις σε τριάδα (πρωτίστως μονά αποδεκτά όμως): ο καθείς κρίνει και επιλέγει.
* Στη Γαλλία υπάρχει ο άσος της Μονπελιέ. Ναι, δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα αλλά πολύ δύσκολα ηττάται (είναι πρώτη σε ισοπαλίες στην Ευρώπη!), στο «Μοσόν» είναι παραδοσιακά ισχυρή ενώ η Γκινγκάμπ παρατάσσεται χωρίς τρεις βασικούς (κυριότερη απώλεια ο γκολτζής Γιαταμπαρέ).
* Δεν πείθει η Μπενφίκα, δεν πείθει ακόμη περισσότερο η Μπράγκα, άρα καμία αξία στον άσο που κινείται στο 1.50. Προτιμότερο το να σκοράρουν αμφότερες.
* Γκολ εκατέρωθεν στο Μπούρσασπορ – Κασίμπασα.

Και μια δυάδα από σήμερα για την Κυριακή
* Το διπλό της Καραμπούκ στη Μαγνησία επί της Ακισάρ όπου είναι αήττητη εδώ και εννέα ματς αλλά οι ανεβασμένοι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετικές αρετές (με ηγέτη τον Λομάνα Λούα Λούα).
* Ο άσος της Ρίο Αβε,  οποία στη Βίλα ντο Κόντε έχει απογοητεύσει αλλά η Εστορίλ είναι σε πιο φθίνουσα πορεία και θα έχει και το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...