Σελίδες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Καρέ των παρολί

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:





«Βάση» οι υψηλές τιμές στην Τουρκία και το ασιατικό στην Πορτογαλία

Δεν πήγε και άσχημα χθες. Πέρασε άνετα το μονό αποδεκτό με 1.70 απόδοση του combo 1 + over της Γαλατασαράι, πέρασε και το ασιατικό -1 της Μπενφίκα με απόδοση 1.65, πέρασε και το διπλό της Μετς. Στη σούμα, 3 στα 5.

Ξεκίνημα από τα δικά μου… χωράφια.

Ερσίγεσπορ – Κασίμπασα: Σε εξαιρετικό momentum η Κασίμπασα η οποία έχει ανέβει επίπεδο φέτος και ως τώρα δείχνει ικανή να διαχειριστεί τις υψηλές απαιτήσεις. Φαβοριτίζεται το διπλό σε υψηλές τιμές (στο 2.30 κατά μέσο όρο), μόνο ψεγάδι η απορία του αν όντως ο «πασάς» συνεχίσει σε αυτό το… εκρηκτικό τέμπο. Πάντως η Ερσίγεσπορ ως τώρα δεν έχει κάνει ένα μεγάλο ματς ώστε να μου δώσει επιχειρήματα για… αντίλογο, συν ότι αρκετοί βασικοί τέθηκαν εκτός ομάδας σε μια κίνηση ως επίδειξη ισχύος από τον προπονητή.
Σε πιο ειδικά bets το combo (συνδυασμός) διπλού και over κινείται στο εξαιρετικό 3.40. Η σκέψη είναι πως η Κασίμπασα θα σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ αλλά η «νέα», μετά τη… σκούπα που πήρε ο προπονητής της, Ερσίγεσπορ, είναι συνάμα και άγνωστη ενώ δεν έχει δείξει ως τώρα δύστοκη επιθετικά.

Μπούρσασπορ – Φενερμπαχτσέ: Οι αποδόσεις του διπλού (2.15+) θέλγουν αλλά προσωπικά κρατώ αποστάσεις. Η Φενέρ έχει να ηττηθεί μεν από τις 17/8, χωρίς ωστόσο έκτοτε να δώσει κάποιο πολύ δύσκολο ματς πλην αυτού με την Τραμπζονσπόρ που έμεινε στο 0-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου».
«Δεμένη» ομάδα η Μπούρσασπορ και άρτια αμυντικά τις τελευταίες εβδομάδες, σαφώς και θα δεχθεί πίεση από την τριπλέτα KWS (Κάιτ – Γουεμπό – Σο), προσωπικά… ψήνομαι για την κόντρα και ποντάρισμα στον άσο. Σαν να… παρακράτησε η νηνεμία στη Φενέρ που, κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στο να πετάει στα σκουπίδια με «ανύποπτα»/απρόσμενα κακά αποτελέσματα, ακριβώς όταν είναι σε φόρμα.
Πιο συντηρητικά, το ματς ξεκινάει θαρρώ από το 1-1 άρα το 1.65 του goal/goal δεν είναι κακό. Στα υπ’ όψιν και το combo (συνδυασμός) άσου και over, με απόδοση στο 4.60.

Μπελενένσες - Πόρτο: Προφανώς το αήττητο 51 αγώνων (!) της Πόρτο θα «σπάσει» νομοτελειακά κάποια στιγμή, πιθανώς σε κάποιο ανύποπτο ματς. Αλλά η νεοφώτιστη Μπελενένσες δεν δείχνει να έχει τα φόντα. Δίκαιο το 1.25+ του διπλού.
Ενόψει Ζενίτ η Πόρτο θα είναι συντηρητική άρα δεν αξίζει να κυνηγήσει κανείς ειδικά στοιχήματα με πολλά γκολ πλην του ασιατικού -1,25 της Πόρτο με απόδοση 1.88: πληρωμή σε διπλό με δύο γκολ και άνω, σε διπλό με διαφορά ενός τέρματος χάνεται το 50% του ποσού που στοιχηματίστηκε.

Σπόρτινγκ - Μαρίτιμο: Απολύτως λογικά χαμηλή η τιμή του άσου. Αλλωστε η Μαρίτιμο δέχεται κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα, εξ ου και το προτεινόμενο over.
Η Σπόρτινγκ θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Πόρτο, στοχεύοντας στο «γκολ και θέαμα» ενάντια σε μια ομάδα που, κακά τα ψέματα, «σέρνεται» αγωνιστικά. Σε πιο special bets αξία υπάρχει στο over 1,5 ημίχρονο με απόδοση 2.65, στο ασιατικό χάντικαπ με τη Σπόρτινγκ στο -1 να πληρώνει 1.55 (πληρωμή σε άσο με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων, σε άσο με 1 γκολ το ποσό που στοιχηματίστηκε επιστρέφεται) και στο combo (συνδυασμός) άσου και over με απόδοση 1.95.

Σε αυτά, προστέθηκαν…:
* Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: επειδή η πρώτη σκέψη συνήθως είναι η σωστή, Χ ημίχρονο. Και τίποτε άλλο.
* ΠΑΣ – Πλατανιάς: δεν πόνταρα κάτι. Αν πόνταρα κάτι όμως, θα ήταν διπλό.
* Χαλ – Σάντερλαντ: η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και η παρθενική του Γκας Πογιέτ στον πάγκο ήρθε για τη Σάντερλαντ στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ, με ψυχολογία πάει στο ματς με τη Χαλ και είναι ικανή για νέα επιτυχία.
* Αζαξιό – Βαλενσιέν: «εξάποντο» είναι το ματς, αν και πρόωρα, για την Αζαξιό η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες, έσχατη εκ των οποίων ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Μπαστιά. Συν ότι της λείπουν αρκετοί παίκτες για απόψε, η ουραγός Βαλενσιέν άλλαξε προπονητή αλλά ακόμη δεν με πείθε. Πήρα το ρίσκο του άσου.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...