Σελίδες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Combo, asian και δυάδα

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:

Μόνο διαδικτυακό ποντάρισμα σε Γαλατασαράι και Μπενφίκα




Πολύ χαμηλό (1.35+) το διπλό στο Ακαδέμικα - Μπενφίκα, και λογικό. Για κάτι καλύτερο υπάρχει το no goal που βγαίνει και βάσει παράδοσης (τα 6 από τα τελευταία 9). Πλην της παράδοσης, υπάρχει και η Ακαδέμικα που σκοράρει πιο συχνά και από τις εμφανίσεις του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή: μόλις 4 γκολ έχει βάλει σε 8 ματς, ήτοι 0,5 γκολ ανά αγώνα. Κομμάτι δύσκολο να το πράξει ενάντια σε μια Μπενφίκα που αποφεύγει τα πολλά ρίσκα και… εθίζεται φέτος στις «επαγγελματικές» νίκες (όχι τυχαίο τα 5/8 φετινά της under). Στο 1.60+ το no goal. Στο ασιατικό χάντικαπ υπάρχει η επιλογή του πονταρίσματος της Μπενφίκα στο -1 με απόδοση 1.64, ήτοι πληρωνόμαστε σε νίκη με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων, σε νίκη με διαφορά 1 τέρματος επιστρέφεται το ποσό που στοιχηματίστηκε.

Λογικό φαβορί η, εσχάτως βελτιωμένη, Γαλατασαράι στο ματς με την Κόνιασπορ. Κοιτώντας λίγο τα στατιστικά της (στην αναζήτηση καλύτερης απόδοσης) παρατηρεί κανείς ότι έχει δεχθεί γκολ (από ένα) και στα τέσσερα προηγούμενα εντός έδρας ματς που έδωσε, και δη με μικρομεσαίους αντιπάλους. Η δε Κόνιασπορ έχει βάλει 3 γκολ εκτός έδρας, και όλα τα σημείωσε σε ένα ματς (στο Γκαζιαντέπ). No goal η επιλογή, το λοιπόν, κινείται στο 1.65+.
Στο ασιατικό χάντικαπ υπάρχει η επιλογή του πονταρίσματος της Γαλατασαράι στο -1,25 με απόδοση 1.55, ήτοι πληρωνόμαστε σε νίκη με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων, σε νίκη με διαφορά 1 τέρματος χάνεται το 50% του ποσού που στοιχηματίστηκε. Κατιτίς παραπάνω, στο 1.70 κινείται ο συνδυασμός (combo) άσου και over.

Κατά τα λοιπά, κράτησα και μια δυάδα ρίσκου.
* Διπλό στο Ιστρ – Μετς. Εχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία τους, η Ιστρ πάει για την παραμονή της και η Μετς για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και, το σημαντικό, δεν είχε αγώνα Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα.
* Το διπλό στο Βάαλβαϊκ – Μπρέντα. Είναι γειτονικό ντέρμπι στη Βραβάνδη, η ουραγός Βάαλβαϊκ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ η NAC έδειξε στο 5-0 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς σε τι καλή κατάσταση είναι ενώ πέρασε στα... ψιλά ο αποκλεισμός της στο Κύπελλο από την Καμπούρ στα πέναλτι.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

Twitter: @nikbozo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...