Σελίδες

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Δυάδα, Trixie και fun bets

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Social media: το προφίλ μου σχεδόν τίγκαρε, το να εμφανιζόταν ένα... Bozionelos-B είναι αστεία ως ιδέα και μόνο, άρα δημιούργησα   ένα νέο προφίλ (θα το βρείτε εδώ), με αποκλειστικό σκοπό το στοίχημα και την επικοινωνία μαζί σας.
Πάμε και στα σημερινά. Στο Ακαδέμικα – Μαρίτιμο άκρη δεν βγαίνει. 2-3 γκολ, πιθανώς... Στο πρόγραμμα και δύο τούρκικα. Με... γυναικόπαιδα η Φενέρ υποδέχεται την Ακισάρ, η Κόνιασπορ παίζει με την Καραμπούκ. Προς τη μοιρασιά στο χιονισμένο Ικόνιο, fun bet στο πρώτο.

Κατά τα λοιπά, η Μονπελιέ είναι... συνώνυμο του 1-1 φέτος και η εκτίμηση είναι πως ο Ρολάν Κουρμπίς θα ξεκινήσει στον πάγκο αήττητος μεν, αλλά χωρίς να... νικήσει. Δεν την υποτιμώ τη Σεντ Ετιέν... Στην Eredivisie η Τσβόλε παίζει με τη Χέρενφεεν στον συνθετικό χλοοτάπητα του «Αϊσέλντελτα» και ερχόμενη από συντριβή 4-1 στο μίσους με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.  Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Χέρενφεν, πολύ... Χ ημίχρονο έχει το ματς (5/8 και 4/7).

Για την Bundesliga, σκέφτηκα... πολλά αλλά δεν πόνταρα ουσιαστικό τίποτε. Αν με ρωτάτε (είμαι και Βέρντερ στη Γερμανία) θα χάσουμε από τη Χέρτα απόψε. Και λογικά φέτος θα πέσουμε. Σε λογικη fun bet, 2 ημίχρονο.

Κλείνω με το Λεβάντε – Ελτσε. Προφανώς το 2.20+ του άσου είναι εικονικό για μια ομάδα που έχει μόνο μια εντός έδρας νίκη από τον Μάρτιο. Αλλά μήπως η Ελτσε έχει υπερεκτιμηθεί ως τώρα; Αφενός έχει να κάνει «διπλό» στο Λεβάντε από το 1982 (5-4-0 έκτοτε), αφετέρου είναι too much να έχει να ηττηθεί εκτός από τον Σεπτέμβριο, δεν έπαιξε δα και τόσο καλά, τουλάχιστον για να πείσει εμένα. Αλλά και τους μπουκ, εξ ου και ο φαβοριτισμός του άσου.
Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...