Σελίδες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Η Πάκος και οι… άλλες

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com :



Τρία παρολί για σήμερα

Το δυνατό ποντάρισμά μου είναι, κόντρα σε θεούς, δαίμονες και στατιστική, η Πάκος Φερέιρα. Σύμφωνοι η πιο αποτελεσματική Εστορίλ δικαίως φαβοριτίζεται (2.10+). Ωστόσο, αν και πρόωρα στη σεζόν, το κίνητρο της γηπεδούχου είναι τεράστιο και η πρόσφατη άφιξη στον πάγκο του Ενρίκε Καλίστο την έχει βελτιώσει σε καλό βαθμό. Μιλάμε για ματς που ίσως κριθεί στο γκολ, στη λεπτομέρεια, αλλά παίρνω το ρίσκο.

Οσο για το Βιτόρια – Μπελενένσες στο Γκιμαράες, κάποια στιγμή η νεοφώτιστη θα «ξεψαρώσει» εκτός έδρας, θαρρώ πως έχει πιο τεχνίτες παίκτες και καλύτερη οργάνωση. Προς τα δεξιά το κοιτάω, το διπλό κινείται στο 4.00 και αξίζει να μπει σε κάποιο παρολί με ζητούμενα.

Για την Τουρκία, δεν ψήνομαι για κανένα διπλό (φαβορί αμφότερα, βάσει αποδόσεων). Και ΟΚ, για το ματς της Αττάλειας φαντάζομαι πως αρκετοί κοιτάτε προς τα… δεξιά την εξαιρετική φέτος Κασίμπασα, η οποία έχει πληρώσει αρκετές φορές σε ποντάρισμα στο «διπλό». Μην παραβλέπετε όμως την… εξτρά κατανάλωση ενέργειας, τόσο στην Προύσα όσο και με τη Γαλατασαράι (αμφότερα 1-1) έδωσε πολύ δύσκολα παιχνίδια και, πλην βαθμών/-ούς (που λέει και ο Αναστόπουλος) έπρεπε να (απο)δείξει ότι δίκαια είναι στην πρώτη δυάδα. Σαφώς και ποιοτικά υπερέχει. Αλλά το ματς με τη συγκεκριμένη αντίπαλο δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, ανά μήνα παρουσιάζεται και διαφορετική. Βαριά την καρδία κράτησα την ισοπαλία, δεν αγνοώ το goal/goal και, έχοντας κατά νου σκοράκι στο 1-1, το combo under και Χ προσφέρεται στο 4.05 (not bad…).

Κατά τα λοιπά…:
* Πολύς ντόρος γίνεται για το Λεβαδειακός – Πλατανιάς, και λόγω του περσινού 2-0 στα Περιβόλια (νίκη σωτηρίας για τους Κρητικούς) και επειδή ο Αναστόπουλος έβαλε τρεις βασικούς να εκτίσουν σε αυτό το ματς.
* Σαφώς και μπορεί το διπλό ο Αρης στο Παγκρήτιο. Παίζει καλύτερα, άλλωστε, εκτός έδρας, την ώρα που στο Εργοτέλη οι μισοί βασικοί ψάχνουν για μεταγραφή.
* Η Τσέλσι θα «μαζευτεί» κάπως, δεν θα δούμε στο Στόουκ ματς ανάλογο του 4-3 του Σάντερλαντ. Διπλό κι ας είναι με… μισό μηδέν.
* Η Βάαλβαϊκ είναι καλύτερη της Καμπούρ βάσει ρόστερ αλλά υστερεί κατά δύο βαθμούς, με ρεκόρ 0-2-6 εκτός οι φιλοξενούμενοι προφανώς κοιτάω τον άσο.
* Η μεταμόρφωση της Λοριάν είναι εντυπωσιακή τον τελευταίο μήνα, από εκεί που παρέπαιε πάει από νίκη σε νίκη και η Ρεν δεν τη φοβίζει, στο ντέρμπι της Βρετάνης. Παίρνω τον ρίσκο για τον άσο.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...