Σελίδες

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Ξεκινούν από το goal/goal

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:




Ενα combo του 3.60, δύο δυάδες κι ένα trixie στις σημερινές προτάσεις.

Καμιά φορά κολλάω σε κάποιο σημείο, αν και πρώτα πρώτα υποστηρίζω ότι ένα καλό ποντάρισμα βγαίνει και με αυθορμητισμό. Θυμάστε το πρόσφατο άρθρο περί brain theory; Ακριβώς έτσι.

Ο πρόλογος αναφορικά στο Γαλατασαράι – Γιουβέντους. Διπλό το βλέπω, δεν θα έπαιζα άλλο σημείο αλλά για τη Γιούβε υπάρχει και το... 1-1. Ναι, εικάζω πως από τέτοιο σκορ ξεκινάει το ματς, το έβαλα στη... χαλαρή τριάδα και φυσικά το διπλό σε τιμές άνω του 2.00. Αν κάνετε κλικ στο link και διαβάσετε το preview, είναι κατανοητό πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δείχνει (όπως πάντα) μπερδεμένος: πρωτάκουστο τουρκική ομάδα να παίζει 3-5-2. Και να πω ότι το είχαν δουλέψει καιρό...

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, εκτός κι αν αυτοκτονήσει η ομάδα του Μίτσελ θα περάσει. Επιμένω στην... παιδική, αν θέλετε, σκέψη, του «τι να το κάνει το Champions League;». Αλλά είναι απλά μια σκέψη και όχι μια στοιχηματική λογική. Αυτή επαφίεται στο 2-3 γκολ, ούτε στο Καραϊσκάκη μα ούτε και στο Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν εικάζω ότι θα σημειωθούν άνω των τριών τερμάτων.

Στο Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το μάτι πάει αριστερά (σε λίγο θα πιάσει και... Παπαρήγα). Είναι το timing τέτοιο, με τους Τσέχους σε καλή φόρμα και τους Ρώσους όχι. Ειδικά με τους Τσέχους σε καλύτερη φόρμα από ότι ήταν στη Μόσχα δύο μήνες πριν. Και, πλην του άσου, υπάρχει και το combo, έτσι, με την ερμηνεία ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 (και εδώ).

Κατά τα λοιπά, προφανώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν... πέθανε (κι ας πέφτουν τρολιές, όπως βλέπετε!) αλλά σε ένα ακόμη ματς το timing με... σπρώχνει προς ένα και μόνο σημείο. Ποντάρω διπλό, ποντάρω Σαχτάρ. Και δεν παίζω τίποτε στο Σοσιεδάδ – Λεβερκούζεν, αν οι Ουκρανοί είναι 0-1, 0-2 γύρω στο 60', τα παρατάνε οι Γερμαναράδες ή όχι; Και κάθεται «παστέλι», 1-1 στο τέλος οι Βάσκοι. Οργανωμένη ομάδα η Σαχτάρ, με επιθετικές αρετές. Και φράγκα.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...