Σελίδες

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος) Από 1.50 ως και… 3.70

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com :




Καρέ παρολί για την Κυριακή

* Το καλοκαίρι, η διοίκηση της Σπόρτινγκ έδωσε τα χέρια με τον γνωστό μας Λεονάρντο Ζαρντίμ και μέσα σε τέσσερις μήνες κατόρθωσε να μεταμορφώσει το ασχημόπαπο σε... κύκνο. Η Σπόρτινγκ δοκιμάζεται στο «Μπαρσέλος» με τη σταδιακά ντεφορμέ Ζιλ: και έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη μου.
* Πρώτη επιλογή από Ελλάδα ο Παναθηναϊκός. Αν δεν νικήσει και την Καλλονή σε οικείο του γήπεδο (ΟΑΚΑ), πού θα νικήσει;
* Από το Βέλγιο, πρώτη επιλογή είναι η νίκη της Σταντάρ στο «Ντριφ» επί της προβληματικής Λέουβεν.
* Στην Τουρκία έχουν πέσει στο μάτι δύο διπλά. Αναφέρομαι αρχικώς στην Κόνιασπορ, όχι τόσο επειδή παίζει καλά ή πείθει αλλά διότι «χρωστάει» ένα καλό ματς εκτός Ικονίου και παίζει με την όλο και χειρότερη Ακισάρ. Και, έπειτα, στην Καϊσερίσπορ. Επίσης παίζει με μια ομάδα που δεν είναι σε φόρμα, την Καραμπούκ, έχει κίνητρο αφού είναι χαμηλά στην κατάταξη και έχει βελτιωθεί αισθητά.
* Στην Ολλανδία, και η Ρόντα και η Χέρακλες βρίσκονται σε πτωτική πορεία εσχάτως, ποντάρω όμως στην έδρα.
* Στη Γερμανία, όταν βλέπεις την πολύ ανεβασμένη Φράιμπουργκ σε τιμές από 3.00 και άνω κόντρα σε μια υποτονική Βόλφσμπουργκ την οποία νίκησε εκεί τρις την τελευταία 4ετία, την ποντάρεις και λες και... ευχαριστώ.
* Μαρίτιμο και Νασιονάλ παρουσιάζονται ασταθείς ως τώρα και η μοιρασιά στο ντέρμπι της Μαδέιρα προβάλει, στα μάτια μου, ως πρώτο σημείο.
* Αήττητος παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανθρακικό, ανεξαρτήτως έδρας, με  εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν είναι… too much; Εγινε πολύς θόρυβος στον ΠΑΣ με τα «ύποπτα» ματς κι αυτό δεν κάνει καλό ενώ ο «Πάνθρακας» μου δείχνει βελτιωμένος.
* Για την Αρσεναλ ακολουθεί τριάδα «φωτιά», με Νάπολι (εκτός), Σίτι (εκτός) και Τσέλσι (εντός) και η Εβερτον έζησε ήδη το όνειρό της μεσοβδόμαδα στο «Θέατρο των Ονείρων», δεν αποκλείω να το πράξει πάλι. Αλλά η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι σε εξαιρετικό momentum.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...