Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

(Νίκος Μποζιονέλος ) Πολύ το φοβάμαι

Αναδημοσίευση από το bxpbet.com:





Το «μακριά από τη Λίβερπουλ» και τρία παρολί

Ταμείο και χθες για τη στήλη με 2/2 στη δυάδα καθώς πέρασε το Χ ημίχρονο στο Λιλ – Μαρσέιγ (1.90) και το over στο Ιπσουιτς – Μπλάκμπερν (2.00).

Αν και το πρόγραμμα είναι… τίγκα, ομολογώ ότι σήμερα δεν είμαι τόσο «ψημένος» για bet. Περισσότερο με ελκύει να κυνηγήσω μεγάλες αποδόσεις παρά τις μικρές.

Από την Premier League, το μάτι πήγε εξ αρχής στην Αστον Βίλα αλλά, αν και άνοιξε στο 6.00, πέφτει το διπλό και ανεβαίνει ο άσος. Το άφησα, όπως και άλλες φαβόρες. Σε πιο ειδικά, κοιτάξτε το 2 ημίχρονο της Κάρντιφ: δεν το έχει εμφανίσει ακόμη ενώ η Στόουκ εντός στα ημίχρονα έχει 1-3-2, μόνο με τη Σάντερλαντ ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα. Και γενικώς το ματς με τη Στόουκ έχει… πολύ ισοπαλία.
Α, για την ομάδα μου στην Αγγλία, τη
Λίβερπουλ: το φοβάμαι πολύ το αποψινό με την απρόβλεπτη Νόριτς. Πολύ το φοβάμαι…

Από την Αυστρία, κράτησα το g/g στο ΒΑΚ – Σάλτσμπουργκ. Περισσότερο bet βγαίνει στο Κύπελλο Βελγίου. Π.χ. η Σαρλερουά: έστω κι αν παίζει χωρίς τον Κάγια. Παίζει όπως με τη Ζούλτε που δίνει τρίτο εκτός έδρας ματς σε διάστημα έξι ημερών, συν ότι το Κύπελλο της είναι… αβαρία. Αντιθέτως, η Οστάνδη μοιάζει πιο φερέγγυα, εντός «Αλμπερτ Παρκ» συνήθως έχει την κατοχή υποδεχόμενη ομάδες τύπου Λιρς. Για νοκ άουτ ματς μιλάμε βέβαια, για να τον άσο θαρρώ ότι θα χρειαστούν δύο γκολ και το πόνταρα.

Στη Ligue 1 παίζω Σοσό κι ας… καώ. Αν δεν πάρει κι αυτό το ματς έχοντας μόνο μια νίκη φέτος και παίζοντας με την ντεφορμέ Ρεμς, ποιο θα πάρει; Πονηροί πάντως οι μπουκ, φαβορίτισαν τον άσο.

Από τη Segunda η αξία είναι στην Τενερίφη, στο clasico των Καναρίων Νήσων με τη Λας Πάλμας που όμως παρατάσσεται με 3-4 σημαντικές ελλείψεις ενώ η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο επτά αγώνων. Συν το over στο «Νουέβο Κολομπίνο» ανάμεσα σε Ουέλβα και Χαέν. Αμυντικά αφερέγγυες αμφότερες, 13/16 over έχει φέτος η Ρεκριατίβο, 10/16 η Ρεάλ.

Στην Eredivisie υπάρχει το εξ αναβολής ματς στη Χάγη ανάμεσα σε Ντεν Χάαγκ και Χέρενφεεν. Ντεφορμέ η γηπεδούχος, πείσμα για καλό σερί στην ομάδα του Μάρκο φαν Μπάστεν που ενισχύεται από την επάνοδο του ηγέτη Φινμπόγκασον.



Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...