Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΣΤΙΑ ΤΖΑΚΙΑ & BBQ Α.Ε



Ιστοσελίδα της Εταιρίας: http://www.estianet.gr/
Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται και αναπτύσσεται η ΕΣΤΙΑ είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας στα προϊόντα της, Ενεργειακά Τζάκια, Σόμπες & Barbeque, ταυτίζοντας το όνομα της με την ποιότητα, την εργονομία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα καθώς και τη γνώση και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της.

Μέσα από μία ανεξάντλητη ποικιλία σε επενδύσεις που αναδεικνύουν και χαρίζουν ύφος και προσωπικότητα στον χώρο σας και με δυνατότητα επιλογής από κορυφαία εργοστάσια με ποικίλες εστίες για κάθε χρήση, από το απλό ενεργειακό τζάκι μέχρι συστήματα κεντρικής θέρμανσης με αεραγωγούς ή ακόμα και σύνδεσή τους με καλοριφέρ.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό σας ή πληροφορία που σας απασχολεί, από την σχεδίαση, την εγκατάσταση και τις χρήσεις αλλά και για να σας ενημερώσει για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που βιώνετε στο χώρο σας.

Με ένα δίκτυο 5 εκθέσεων σε όλη την Αττική, και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα επιθυμία μας είναι το αποτέλεσμα να σας εκφράζει απόλυτα και να αντανακλούν τα συναισθήματά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...